https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŠD Černelavci danes gostujejo pri Bubka bar Gofar Brežice

Černelavci, 13.4.2017  

S tekmami četrtfinala se bo danes nadaljevala 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA. Eden od četrtfinalistov so tudi ŠD Černelavci, ki se odpravljajo v Krško vas.

V prvi izvedbi vseslovenske malonogometne lige so ŠD Černelavci v skupinskem delu na domačem terenu premagali KMN Videm - Gostilna pri Antonu 4:2, na povpratni tekmi pa je bilo 4:4, medtem ko ŠD Filovci niso tekmovali.

Černelavčari so se kot prvouvrščeni v skupini uvrstili v četrtfinale, kjer pa bo danes ob 18. uri njihov nasprotnik Bubka bar Gofar Brežice. Njihov trener Denis Poredoš trdi, da v Brežice ne gredo samo na izlet, ampak s ciljem, da iztržijo dober rezultat.


Nasprotnika z Dolenjske ne poznajo, zato se bodo po besedah kapetana Roka Gruškovnjaka v uvodnih minutah malo tipali, tudi on pa upa na ugoden rezultat, da bi si na povratni tekmi zagotovili napredovanje. Prednost za pomursko ekipo bi lahko bila travnato igišče, saj Brežičani večinoma igrajo na asfaltu.

Predsednik društva Sebastjan Viher dodaja, da so sprejeli povabilo za igranje v 1. malonogometni slovenski ligi zato, da bi svojo kakovost preizkusili na državni ravni. Z uvrstitvijo v četrtfinale se jim je zdaj to uresničilo, v Krško vas pa odhajajo sicer previdni, a dovolj pogumni in zato po pozitiven izid pred povratno tekmo v Černelavcih.

 

FOTO: arhiv Pomurec.com

Povratna tekma bo na sporedu naslednji četrtek ob 19. uri, drugače pa se od pomurskih klubov za polfinalne vstopnice borijo še NK Kapela Ekosen, KMN Videm - Gostilna pri Antonu in Transpak Ključarovci. Finale 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA bo potekalo v petek, 26. maja 2017, v Pečarovcih.

 

Oglejte si tudi:

ŠD Černelavci lani obeležili 40. obletnico delovanja



.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2017 ob 16:01 gost

      Kapela in Videm sta glavna faborita za zmago, saj imata odlicne igralce.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2017 ob 21:55 gost

      Videm doma zmagal 2:0 .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.04.2017 ob 0:51 gost

      černelavci zmagali 0 :2 z bubka bar brežice

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.