https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sejma Lov in Naturo odprla svoja vrata

Gornja Radgona, 22.04.2017 ob 11:00  

Na sejmišču Pomurskega sejma v Gornji Radgoni sta včeraj ob prisotnosti ministra Dejana Židana vrata odprla jubilejni 10. sejem lovstva in ribištva Lov ter četrti mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi Naturo.


Na mednarodnem sejmu Lov tudi letos najdete najnovejšo opremo, pripomočke, oblačila, obutev in terenska vozila, razstave krovnih organizacij s področja gospodarjenja z naravo ter aktualne strokovne posvete, ribolov pa bo prvič organiziran kot zaokrožena, samostojna predstavitev.

Predstavitve in prodajo izdelkov za lovstvo, ribištvo in kinologijo bodo spremljale strokovne razstave in predstavitve zvez in zavodov iz Slovenije in tujine. Na ogled bodo trofeje in predstavitve živali v naravnem okolju, ponudba slovenskih rek in jezer, nastopali bodo lovski rogisti in pevski zbori, prikazali bodo slovensko ribogojstvo s pokušnjo ribiških jedi ter izdelke projekta Slovenski ribiški produkt, obiskovalci pa se bodo lahko preskusili v različnih spretnostih.

Sejem Naturo pa bo postregel s številnimi idejami in informacijami za oddih in gibanje v naravi, za pohodniške, tekaške, planinske in kolesarske potepe, za različne vadbe telesa in duha, spoznavali bodo regionalno kulinarično ponudbo in sodelovali v atraktivnih predstavitvah rekreacije v naravi.

Predstavljali se bodo Turistična zveza Slovenije, društva in informacijski centri, občine, turistična ponudba Pomurja, avstrijska Štajerska in hrvaško Medžimurje, Planinska zveza Slovenije in tudi vrhunski športniki športne enote Slovenske vojske.

Sejma bosta spremljali razstavi in družabne prireditve

Na sejmu Lov se bo danes odvijala razstava psov lovskih pasem, jutri pa bo potekalo tekmovnaje v kuhanju lovskega golaža in ribje čorbe. Sejem Naturo pa bo spremljala mednarodna razstava starodobnih vozil.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2017 ob 12:06 bad-boy gost

      mogoče što zna, če kakša ribiška trgovina ma razstavni eksponat? hvala za info

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.04.2017 ob 14:07 ribič gost

      som pa še nekšna avstrijska trgovina

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.04.2017 ob 18:32 gost

      Kaj pa ima vojska z lovstvom, ribištvom in naturo??? Pa saj so že na vsaki pasji procesiji!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.04.2017 ob 21:18 seenje gost

        Pričel se je lov. Lov na poslanske sedeže. Vojsko de pa potrebno naučiti , da lovi begunce, do zdaj je to znala samo policija.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.04.2017 ob 21:18 Bad-boy gost

      Pa se splaca poglednoti? Cend so iste ali se dobijo kaksi popusti?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.04.2017 ob 9:39 Hahahahaha gost

      Bil na sejmu.naj mi nesce pove kaj pri vragi delajo na sejmu prodajalci kavcov???to je sejem za lovce za ribice sta 2 oz.trije razstavljalci pa se toti nemajo nic razstavleno razen avstrijcov...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.04.2017 ob 13:41 gost

        vej pa ka de ti na ribičiji udobneje sediš na kavču. Ka si tij za enog azaostaloga ribiča? Pri nas majo vsi kavče pa sedežne

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.04.2017 ob 11:54 gost gost

      Lov je seposedi v zatoni, samo f Pomurji nej. Tu ga še reklamejrajo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.04.2017 ob 14:39 gost

      Med vasice Lipo-Turnišče- Gomilica pripeljejo divjad (perjad), ki jo mučijo v zaprtih prostorih (fazanerija Beltinci), nato pripeljejo PIJANE LOVCE, ali domače ali tuje, ki z petimi streli ne morejo to divjad zadeti in na koncu igranke se poslikajo KOT SPOSOBNI LOVCI, ki se nato s fotografijami pederišejo v svojem okraju! A ni to mučenje živali? SIROMAK FAZAN še vzleteti ne more, ker je odraščal pod mrežo v vzgojišču, ta peder lovec pa ga nato ustreli!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.04.2017 ob 11:31 VILI76 gost

      ŽIDAN GO HOME!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.04.2017 ob 20:40 seme sadike gost

      Židan seje prazno seme votlo tak kot so votli oni z njim vred

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.