https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Podlunšek edinstven uspeh proslavil z domačimi navijači

23.04.2017 ob 7:00  

V soboto, 22. aprila, je na letališču v Rakičanu potekal sprejem v čast pomurskemu akrobatskemu pilotu Petru Podlunšku, ki je minuli konec tedna z osvojenim drugim mestom v ameriškem San Diegu dosegel rezultat kariere.


Peter Podlunšek, ki s svojimi leti navdušuje v najmočnejši kategoriji Red Bull Air Race, v seriji Master, je povedal, da je osvojeno drugo mesto velika čast, saj so prvi v Evropi, ki spadajo med novince, da so se na deseti tekmi uspeli uvrstiti na stopničke. Za njih je to bila potrditev, da so na pravi poti, da so se vsa ta leta ogromno naučili in potrudili. Podlunšek je dodal, da je za zmago zaslužena celotna ekipa.

Župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek je povedal, da se zaveda, kaj ta uspeh pomeni za Petra Podlunška in njegovo ekipo ter kaj to pomeni za prepoznavnost in promocijo Mestne občine Murska Sobota in celotne Slovenije na vseh kontinentih sveta.   

Sprejema se je udeležil tudi slovenski kajakaš na divjih vodah Peter Kauzer.

Na sprejemu so nastopili: 6Pack Čukur, DJ Josh Somen in padalci iz Aerokluba Murska Sobota. Manjkala pa ni niti slastna torta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.