https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pohod ob dnevu Zemlje v Ižakovce privabil številne pohodnike

Ižakovci, 25.04.2017 ob 11:00  

V nedelja, 23. april 2017, sta Zavod za turizem in kulturo Beltinci in Zavod za gozdove Slovenije OE Murska Sobota organizirala 10. Pohod ob dnevu Zemlje.


Pohodniki so se zbrali na Otoku ljubezni v Ižakovcih, kjer sta jih najprej nagovorila direktorica ZTK Beltinci Ela Horvat in vodja območne enote Zavoda za gozdove Slovenije, OE Murska Sobota Štefan Kovač. 

Simona Cizar je prebrala odlomek iz knjige Ferija Lainščka "Ločil bom peno od valov" in tako spomnila na svetovni dan knjige, ki ga obeležujemo 23. aprila.

Nato so se pohodniki podali na osem kilometrov dolgo pot. Pohodnike so najprej z brodom prepeljali čez reko Muro, kjer so pot nadaljevali: Srednje Krapje - Melinci - Otok ljubezni, Ižakovci, kjer jih je pričakala malica.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.