https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na Soboških dnevih bomo uživali v uspešnicah Queenov

24.04.2017 ob 10:40  

Festival Soboški dnevi se bodo letos odvijali od 23. do 25. junija. Znanih je že kar precej nastopajočih, med njimi so tudi skupina Queen - Real Tribute Band.


Letošnji Soboški dnevi ponujajo pester izbor nastopajočih. Prvi večer bomo lahko prisluhnili skupini Happy Face iz Murske Sobote in skupini Red Five Point Star iz Trbovelj. Kot glavni gost prvega večera pa bo hrvaška zasedba Jinx. Drugi večer bomo lahko na odru vidli BQL, Željka Bebka s svojim bendom in Jana Plestenjaka, festival pa bodo zaključili Nina Pušlar s svojim bendom in skupina Queen - Real Tribute Band, vendar seznam nastopajočih še ni dokončen.

Foto: perun.hr

Na letošnjih Soboških dnevov se bo odvil tudi festival Folkart, na voljo bodo kulinarični kotički in ustvarjalne delavnice ter koncerti v soboški evangeličanski cerkvi. Soboške dneve pa bo obiskal tudi pomurski stunt voznik Rok Bagaroš, kjer bo pripravil svoj šov.

 Foto: Arhiv Pomurec.com

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2017 ob 5:04 plantavi gost

      plantarič nede popejvo ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.04.2017 ob 8:52 gost gost

      Za koga so ti nastopajoči, kak so jih izbrali, pa zakaj, bi se lejko pitali. Očitno je vsako leto slabše, še vedno pa majo peneze za kvazi hrvaške glasbenike, ka bar tu nastopajo. Organizatori, če še ne vete, gledati bi morali tudi na kakovost, pa te izbirati, oz. kdor pač izbira. Seveda je tudi denar v pitanji in kdor zahteva manj ma prednost, pa vendarle, bi se dalo drugače. Pa še nekaj, takšne izvajalce, ki tudi čez leto nastopajo po naših krajih res ni treba angažirati še za te dneve..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.