https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Cipot in Horvat Baričeva obtožena goljufije pri sklenitvi posojilne pogodbe

26.4.2017  

Nataša Horvat Barič, nekdanja predsednica danes že propadlega nogometnega prvoligaša Mure 05 in Fabijan Cipot, nekdanji kapetan nogometašev Mure 05 sta bila obsojena na sedem mesecev pogojne zaporne kazni s preizkusno dobo dveh let zaradi kaznivega dejanja goljufije. Januarja 2013 sta si od L.K. iz okolice Murske Sobote izposodila 35 tisoč evrov, ki sta jih vložila v klub.


Stranki sta se dogovorili, da se bo izposojeni denar vrnil, ko bo klub prodal igralca Matica Maruška, vendar do tega ni prišlo, saj je Maruško zaradi dolgov zapustil klub in odšel na Slovaško kot prost nogometaš.

Foto: Večer.com

Decembra 2012 je Miroslava Topića za pol leta nasledila Horvat Baričeva, junija 2013 pa Mure 05 ni bilo več med nogometnimi klubi.

Miroslav Topić je obžaloval svoja dejanja in v zameno za milejšo kazen s tožilstvom že podpisal sporazum o priznanju krivde. Obsodili so ga na 27 mesecev pogojne zaporne kazni s preizkusno dobo štirih let. Topić je priznal, da je storil naslednja kazniva dejanja: oškodovanje upnikov, poslovno goljufijo, ponareditev ali uničenje poslovnih listin, kršitev temeljnih pravic delavcev in zlorabo položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti in s tem povzročil za okoli 360 tisoč evrov škode, poroča pomurje. si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2017 ob 7:54 gost

      Zakaj le, je v članku o obsodbi krizne menedžerke in murinega otroka več napisanega o Topiću kot o omenjenima? Zaradi tega: http://www.pomurec.com/vsebina/14759/Mura_05_-_Topic_odstavljen__nova_predsednica_je_Natasa_Horvat#7 http://m.slovenskenovice.si/sport/nogomet/pri-muri-se-grejo-se-samo-ljubezen

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2017 ob 9:14 travica gost

        Cipot svetovne nakladač na kratke proge! Tistoga časa bi Cipot potlačo v zemljo vse pred sebof, samo, ka se dokopa do funkcije v klube. Plan je bil miljonarja pocejcate in mo sidele na položajih in kadile ganđo. Gda je miljonar zval za pejneze nazaj vrnote, te pa sta se delala Francoza in niti telefona nej zdigavala. Načrt je bil, ka Cipot postane predsednik kluba, Horvatova pa prek kluba županja M. Sobota. Samo vrag je bil, ka sta o moralno etičnih načelih gučala za javnost prek svobih piar novinarov, v resnici sta pa delala mimo zakona. Posojilo v gotovine, neevidentirano v računovodstve, igralec ni imel pojma, da je vmešan v posojilo.. Itd. Cipot je pokvarjenec do amena. Živi na račun blatenja drugih trenerov.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2017 ob 9:29 gost

      Cipot se vrača z Šimundžo v Muro,preverjeno,vi tepčeki.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.04.2017 ob 10:03 gost

      Tej so vsi krivi za potop Mure,Legende,in Šimundža.eni so še sedaj v Muri.pokvarjenci,samo velke plače so si davali,potem pa spizdili iz kluba,(šimundža,zahovičev pesek.)

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.04.2017 ob 10:09 mali cipot gost

      Cipot kak je skaus nakajene pa te on deco trenejra v puconcaj katastrofa

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2017 ob 12:03 gost

        Ka je narejdo za klub? On je filmski igralec, ker je počasi začno pohod za prevzem funkcije , vse je imel naštudejrano ob pomoči svojih prijateljov novinarov. Problem je bil, ka se je na oblast dokopo z lažmi in rušenjem. Fejst brihten dečko je tau. Gda njeme je uspelo zrušite in bi mogo pokazate načrt, keroga v resnice nej imel, pa je obrno svojoga sovaščana. Miljonar je vse povedo, kak ga je napizdo in z kakšnimi fintami ga je Cipot obrno, ka njeme je dal posojilo. Gda ga je mijlonar zval za pejneze, njeme je pravo, ka kluba nega več in ka naj na pejneze pozabe.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.04.2017 ob 10:16 gost

      Cipot in Horvatova, buaaaaaaaaaaaaaaahhhhh, tau sta dva velkiva pacienta .

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.04.2017 ob 10:17 gost

      Ka van je šimunda kriv leleki murini a morec ka zdaj meša drek v muri z svojimi trio adijo luk ošlaj to je vse ok kda pa je šimunda muro pripelo v evropo ste ga nosili in ante legenda kdo bi zašenki delo pamentjakoviči murini

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.04.2017 ob 10:29 robertinjo gost

      Tisti šteri je Horvatovo napelo za prevzem funkcije pa se je skril v mišjo luknjo. Znamo vsi šteri je to bil

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.04.2017 ob 11:53 gost gost

      Ta Horvatova je tak pojma nej mejla, zakoj je tan. Vidla je samo funkcijo, pa pejneze. Ka se je pa dala napelati, to je pa njeni problem, je že znala,ali pa nej zakoj. Tak ka v bodoče na funkcije pripelati lidij, keri se spoznajo na te posel, nej pa abveznike. Sicer je pa prav, ka oba odgovarjata in dobita zasluženo kazen, telko se pa že razmita, ka znata, ka sta delala pizdarije.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.04.2017 ob 13:41 gost

      Legende,in Šimundža,uničili Muro,nemore biti vse kriv Fabi,skupaj z Šimundžo so si talali,in na črno isplačevali.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.04.2017 ob 15:49 gost

      Fabi največje drekmejšaš zahrbtne. Fuj te boj. Hinavec.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.04.2017 ob 17:40 topič gost

      ha ha legenda kluba prej ha ha tu ga mate zdaj ;-) fali samo še of njegov novinar z rdečo čepico ;-)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.05.2017 ob 7:29 gost

        Večkrat san povedo, ka je Cipot velke dvoličnež. V družbe guči eno, v resnice narejde drugo. Po domače povejdano velke ritoliznik, gda se ide za njega. Gda dobi, ka ščej te pa se obrne vkraj in te ne pozna. Kak za Puconce komentatore pijšete, jih je rejsan pokopo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.