https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdo so tisti, ki te dni lahko dobijo zaposlitev v Pomurju?

04.05.2017 ob 7:00  

Tudi ta teden smo pobrskali med razpoložljivimi prostimi delovnimi mesti, ki jih lahko te dni najdete v Pomurju.


Avtoličarstvo in avtokleparstvo Jožef Tigeli s.p. išče avtoličarja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 26.5.

Socialno varstveni zavod Hrastovec išče dva bolničarja - negovalca. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 4.5.

Izdelovanje strojnih delov in varjenje Nemec Drago s.p. išče CNC programerja - operaterja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje angleškega in nemškega jezika. Prijavite se lahkko do 26.5.

Avtoprevozništvo Banko Andrej s.p. išče disponenta. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 6.5.

Kava bar in trgovina Kristina Dresler s.p. išče natakarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 26.5.

Foto: Arhiv Pomurec.com

GTR, Gostinstvo in turizem Radgona d.o.o. išče picopeka. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 4.5.

Inštalaterstvo, Bojan Hamler s.p. išče vodovodnega inštalaterja. Delo se ponuja za določen čas štirih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 26.5.

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče diplomirano medicinsko sestro v negovalni enoti in kuharja. Obe deli se ponujata nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.5.

Zdravstveni dom Lenart išče dve srednji medicinski sestri oz. srednja  zdravstvenika - pripravnika. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.5.

Ljudska univerza Murska Sobota, zavod za permanentno izobraževanje išče računovodjo. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je dobro znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 13.5.

Keramičarstvo Zvonko Filipič s.p. išče polagalca keramike. Delo se ponuja za določen čas sedmih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.5.

Zdravstveni dom Ljutomer išče štiri tehnike zdravstvene nege - pripravnike. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.5.

Vsa trenutna razpisana delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.