https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Tekmovalci ŠD Team Turbo Tropovci uspešni v Logatcu

5.5.2017  

V Logatcu je bila v torek, 2. maja 2017, še tretja tekma v duatlonu, kombinaciji teka in kolesarjenja, ki je kot zadnja štela za slovenski pokal. Organizator je bil tudi tokrat Triatlon klub Logatec.


Proga zelo hitrega duatlona je potekala po široki cesti po obrtni coni Zapolje, kjer se je zbralo okrog 150 tekmovalk in tekmovalcev. Organizatorji so pripravili tri različne razdalje: cici duatlon, super sprint in sprint duatlon.

 

V duatlonski sprint razdalji (5 km teka, 20 km kolesarjenja in 2,5 km teka) so se pomerili tudi tekmovalci ŠD Team Turbo Tropovci in spet dosegli odlične rezultate:

Ketiš Dominik: 1. mesto - veterani I
Rac Radovan:  1. mesto - veterani II
Slavko Vukan: 2. mesto - veterani II
Cipot Boštjan: 6. mesto - člani II

S to tekmo se je zaključil tudi seštevek za pokal Slovenije v duatlonu, kljub temu, da uradnih rezultatov pokala še ni, so naši duatlonci vsaj v dveh kategorijah posegli po stopničkah.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.