https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Trgu zmage vence položili predstavniki veleposlaništev Ukrajine, Gruzije in Azerbajdžana

Murska Sobota, 08.05.2017 ob 15:00  

V ponedeljek, 8. maja, so se padlim vojakom v II. svetovni vojni na Trgu zmage v Murski Soboti poklonili predstavniki veleposlaništev Ukrajine, Gruzije in Azerbajdžana.

Ob tej priložnosti sta zbrane pozdravila župan Aleksander Jevšek in veleposlanik Ukrajine v Republiki Sloveniji Mihajlo Brodovič.

Osrednji dogodek pa bo v torek, 9. maja ob 10.00, na Trgu zmage, kjer se bodo s spominsko slovesnostjo padlim poklonili: župan Mestne občine Murska Sobota, veleposlanik Ruske federacije, predstavniki Združenja borcev za vrednote NOB, predstavniki Območnega Združenja veteranov vojne za Slovenijo in predstavniki veteranskega združenja Sever za Pomurje. Delegacije bodo vence položile tudi na vojnih grobiščih na soboškem pokopališču.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2017 ob 15:12 gost

      TO NI BILA NOBENA PRIREDITEV , KER NA PRIREDITVI NI BILO ALI RIBAŠA ALI IVANČIČA IZ POLICIJE. KDO SI JE UPAL ORGANIZIRATI PRIREDITEV BREZ VOJNIVA VETERANA??

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2017 ob 15:29 Naci+ gost

      NE RAZUMEN! - Prosto komentiranje občutljive teme, kot je zgoraj opisano, Pomurec dovoljuje, kar je prav; po drugi strani pa se je treba za komentiranje nepomembnih dogodkov - prijaviti, na primer brezvezne nogometne tekme NK Polana.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2017 ob 15:34 murek gost

      Kaj pa je to občutljivega, teh par mandeljcov, ki stojijo zraven spomenika? Ne delaj drame, tam, kjer je ni.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2017 ob 17:12 gost

      Naci naši miličari se gor najdejo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.05.2017 ob 17:41 gost

      ka pojoči župan neje popejvo?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.