https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

S Klubom prekmurskih študentov v Vodice po subvencionirani ceni

10.05.2017 ob 7:10  

Klub prekmurskih študentov organizira že tradicionalno počitnikovanje na morju za študente po subvencionirani ceni.


Ker so počitnice na morju nekaj, kar bi si želel izkusiti vsak študent, v Klubu prekmurskih študentov tudi letos ponujajo 7-dnevno počitnikovanje na morju po subvencionirani ceni. Letošnja destinacija letovanja z avtobusom so Vodice, ki postajajo v zadnjih letih čedalje bolj priljubljena destinacija zaradi široke turistične ponudbe, ki jo lahko doživi turist.

Poleg barov in restavracij v neposredni bližini morja, ponujajo Vodice bogate arhitekturne bisere, arheološka najdišča ter aktivno preživljanje počitnic s pestro ponudbo športnih aktivnosti. Termin počitnikovanja je prilagojen za študente, saj je umeščen na datum po izpitnem obdobju. Počitnice na morju bodo trajale med 22.  in 29. julijem. Nastanitev je od plaže oddaljena približno 5 minut hoje. Po želji se bodo organizirale dodatne aktivnosti in ogledi, prav tako pa bo organizirano spoznavno druženje.

Foto: wendy-b.blog.hu

Več informacij o sami nastanitvi, ceni in prijavi, ki je možna do 21. junija, najdete na spletni strani Kluba prekmurskih študentov in na njihovi Facebook strani.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.