https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

10.05.2017 ob 14:00  

Objavljamo delovna mesta v Pomurju, ki so te dni razpisana na straneh Zavoda za zaposlovanje.


Kmetija Cigüt d.o.o. išče delavca na kmetiji. Delo se ponuja za določen čas enega meseca oz. z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je vozniški izpit B, C in F. Prijavite se lahko do 4.6.

Panonika, montaža strojev in naprav, d.o.o. išče deset električarjev in deset mehanikov monterjev. Obe deli se ponujata za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je izpit za viličarja in dvižno ploščad. Prijavite se lahko do 13.5.

Gostilna pri studencu Jože Čeh s.p. išče natakarico. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 20.5.

CSO Ormož center za starejše občane d.o.o. išče tri bolničarje negovalce - pripravnike in medicinsko sestro - vodjo tima. Obe deli se ponujata za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.5.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Prevent - Halog avtokonfekcija d.o.o. išče sedem sodelavk/cev za šivanje - ročna dela. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 10.5.

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče pomočnika direktorja za področje zdravstvene nege in pomočnika direktorja za poslovne zadeve. Delo se ponuja za določen čas 48 mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.5.

Občina Grad išče komunalnega delavca. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.5.

Zdravstveni dom Lenart išče zdravnika specialista družinske medicine z licenco. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 23.5.

Zdravstveni dom Lenart išče doktorja dentalne medicine - zobozdravnika brez specializacije z licenco. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 17.5.

Denis Trans, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o. išče disponenta. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Pogoj je znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 15.5.

Zaključna gradbena in lesarska dela, Miran Zorjan s.p. išče tesarja - krovca. Delo se ponuja za določen čas enega meseca oz. z možnostjo podaljšanja za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 7.6.

Frizerski salon Polona Polonca Gungl s.p. išče frizerja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.6.

Ostala delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2017 ob 8:00 77 gost

      Zaposlim delavca ki mi bo pazil eno čebelo.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.05.2017 ob 9:32 delavec gost

      Ges bi delal v Renkovcaj pri paradajzi za 520 € tudi po 14 ur ,če bi moral samo ka bo of bole bogat

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.05.2017 ob 10:12 gost

      Za paradajz se bunijo tisti keri so manjaki pa so nej zadosta dobro delali pa so jih nej ščeli več in te lažejo o plači.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.05.2017 ob 20:47 gomilice gost

        - )) 10:12...... Izleda ka si tüdi eden tistih lalekov ka se veseliš mali plači delaš pa kak robijaš .Če bi vam kdo dal 280 € na mesec vij bi delali .To ni res da jih niso ščeli meti ljudje so enostavno videli ,da delajo za tingelt in so odšli .Ti in tebi enaki se samo tolažite

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.05.2017 ob 20:50 d.o.o gost

      Jaz bi zaposlil štiri delavce za tujino samo na plačo kaj dosti naj ne bi računali ,ker nimam denarja

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.05.2017 ob 22:20 gost

      Splošna bolnišnica Murska Sobota išče pomočnika direktorja za področje zdravstvene nege in pomočnika direktorja za poslovne zadeve. Delo se ponuja za določen čas 48 mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 12.5. Pomočnika direktorja??????? Natirat ga če je nej sposoben tega voditi!!! LOPOVI!!!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.