https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Černelavcih padel delavec z višine 6,5 m in se hudo telesno poškodoval

09.04.2011 ob 11:40  

V preteklem dnevu so policisti obravnavali štiri prometne nesreče, deset kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru,  požar, nesrečo pri delu , pet povoženj divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

V vseh obravnavanih prometnih nesrečah je  nastala le gmotna škoda.

S področja kriminalitete obravnavanih šest tatvin, nasilje v družini, ponarejanje listin,  goljufija in poškodovanje tuje stvari. Na avtocestnem postajališču obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje za osebni avtomobil. Na območju Dobrovnika obravnavana tatvina bakrenih žlebov in odtočne cevi.

V Černelavcih je bila obravnavana nesreča pri delu. Med delom na strehi novogradnje je z višine 6,5 m padel delavec in se hudo telesno poškodoval.

V Črenšovcih obravnavan požar v naravnem okolju. Zgorelo je cca. 30 kvadratnih metrov podrasti. Požar so pogasili gasilci.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo tekom dne na pomurski avtocesti ter med Lendavo in Gornjo Radgono.

V zadnjih dneh so policisti sprejeli več klicev,da neznanci na terenu ponujajo v prodajo motorne žage, posodo in druge predmete. Ponujeni izdelki so ponaredki ali pa je njihova vrednost veliko manjša od prodajne cene. Pri tem pa neznanci  izkoristijo nepazljivost in izvršujejo tatvine. Občane policisti opozarjajo, da svoje premoženje primerno zavarujejo, zaklepajo hiše in stanovanja ter ne nasedajo neznancem.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.