https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se delavci v gradbeništvu, pismonoše in natakarice

24.05.2017 ob 11:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Zdravstveni dom Ljutomer išče diplomirano medicinsko sestro v patronažni zdravstveni negi. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.5.

HAK PLUS podjetje za gradbeništvo in izolacije d.o.o. išče delavca v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.5.

Frenetic, posredništvo in trgovina, d.o.o. išče delavca v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 31.5.

Prehrana d.o.o. Lendava išče kuharja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.5.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Pomaranča gostinstvo, turizem d.o.o. išče dve natakarici. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.5.

Amicus podjetje za marketing d.o.o. išče plakaterja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.6.

Ferdinand Posedi, prodaja avtomobilov in storitve, d.o.o. išče delavniškega mojstra. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je dobro znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 7.6.

Slaščičarstvo Zver, Simona Zver s.p. išče slaščičarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.5.

Pošta Slovenije d.o.o. išče tri pismonoše. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.5.

Mengrad gradbeništvo, Klemen Mencigar s.p. išče šest delavcev v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Delo je v Avstriji. Prijavite se lahko do 6.6.

Glasbena šola Murska Sobota išče nekoga za poučevanje violine. Delo se ponuja za nedoločen čas za skrajšani delovni čas, in sicer 10 ur na teden. Prijavite se lahko do 25.5.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2017 ob 15:35 šraklin gost

      Pa direktora iščejo za Expo in pomočnika direktorja ,tajnico dva vzdrževalca in osebo za kuhanje kave

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2017 ob 7:02 gost

      Iz kvote povezanih smo ta prosta mesta že zapolnili. Iščemo samo še fikus, lahko je že velik, saj so prostori visoki. Če kdo podari, seveda, plačati vam ne moremo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.