https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Apačan Dare Vršič proglašen za nogometaša sezone

Ljubljana, 24.5.2017  

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je včeraj podelil nagrade najboljšim nogometašem v aktualni sezoni 2016/17. Že drugič v trinajsti podelitvi je naziv najboljšega prejel Dare Vršič.

Pri glasovanju je sodelovalo 162 nogometašev iz 1. SNL, največ glasov pa je prejel vezist Maribora Dare Vršič. Apačan pa te nagrade ni prejel prvič, pač pa jo je dobil že tudi pred petimi leti, ko je navduševal v dresu Olimpije. Kje bo kariero nadaljeval otrok Mure v prihodnje še ni znano, saj mu poleti preteče pogodba, nove pa še ni podpisal.

Foto: Ekipa24.si

Nagrado za najboljšega mladega nogometaša je prejel prav tako Mariborčan Luka Zahovič.

V najboljšo enajsterico SPINS XI so se poleg Vršiča in Zahoviča uvrstili še trije vijoličasti - Handanovič, Šuler in Defendi, po dva predstavnika imata Domžale (Balkovec, Širok) in Gorica (Kapić, Burgić), ter še vezist Kopra Ibričić in napadalec Rudarja Glavina.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2017 ob 15:27 gost

      Evo Dare je produkt nogometne sole Mura v najboljsih casih. Ce si hotel obleci Murin dres, si prvo sel skozi selekcijo. Tisti cas pa si moral obvladati, drugace ni bilo sans, da bi igral v nogometni soli Mure. Me pa res zanima, kdaj se bo pojavil igralec kvalitete Dareta ?????? Jaz ga ze zdaj pogresam pri Mariboru.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2017 ob 15:42 gost

        Veteran je najboljši igralec Slovenske lige? Žalostna kvaliteta. Škoda, ker nikoli ni imel eksplozivnosti, da bi mogoče res naredil veliko kariero ali, da bi bil reprezentant. V Sloveniji je še lahko najboljši strelec mini Lukec, ko dela vsa ekipa za njega, v tujini pa je žal prišel odgovor na njegovo kvaliteto in ga spustil na realnost. Škoda, da je Slovenska liga tako slaba, da bi igralci uspeli še zunaj. Šporar in Henty za časopise mega zvezdi in ko sta prišla v tujina je za njima nastala megla.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2017 ob 17:59 ponos gost

      Čestitke Dare! Zasluženo!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. melita
      24.05.2017 ob 18:38 melita

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.05.2017 ob 21:01 mičo m. gost

      Ko boš v nogometni penziji pa srednjo šolo naredit in boš fejst fant.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.05.2017 ob 13:33 gost

      gost -mičo m. - Kje te čevelj žuli?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.05.2017 ob 20:18 prim. dr. nogometa gost

      slovenska liga= nula,niti v Avstriji ne uspejo igralci. Ta Zahovič je pri Mariboru dvignjen v mega zvezdo, odide na Nizozemsko pobirat žoge k prvoligašu, podpovprečnemu, se vrne nazaj in smotani Štajerci bi ga hoteli v reprezentanci!!!. Noro!. Maribor bo v kvalifikacijah za ligo šampionov vreča za nabijanje, tudi proti latvijskim, gruzijskim in podobnim prvakom. S to ekipo, kot jo imajo sedaj(odsluženi Novakovič, Tavares,Šuler ITD) NE MOREJO IGRAT, MLAJŠI IGRALCI SO PA NEZRELI. dOBRO, DA SO IMELI VETERANA hANDANOVIČA, KI JE BIL 65% REŠITELJ POZITIVNIH REZULTATOV. Olimpija pa pač ni dorasla, ker je v 2 letih razprodala ključne igralce, ki so komaj začeli igrati, sedaj pa čistijo kopačke drugim soigralcem v tujih klubih. To je realnost slov. nogometa, ki se bo pokazala že v prvih tekmah v Evropi.Amen.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.05.2017 ob 21:56 gost

      še eden stavaš, ki ga je MB v zadnjih tekmah zajebo..jebale vas stave, prav vam je , ka pušite in financirate meglo, rajši se dela primite, ne pa ka noč in dan senjate velke pejneze od stav..nimacje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.