https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kovačevi se na čelu MIKK-a obeta še en mandat

26.05.2017 ob 10:30  

Kadrovska komisija MIKKa je danes sprejela predlog, da za v.d. direktorice zavoda za eno leto ponovno imenuje Alešo Kovač. O Kovačevi bo sedaj glasoval še mestni svet.


O predlogu komisije bo na dopisni seji do konca meseca maja odločal še mestni svet Občine Murska Sobota, pričakuje pa se, da bodo Kovačevo, sedanjo vršilko dolžnosti potrdili, še za eno leto, sicer zavod ne bo imel odgovorne osebe. Kovačevi se namreč s koncem meseca maja izteče enoletni mandat.

Spomnimo: MIKK tudi na tokratnem razpisu ni dobil direktorja zavoda. Med prijavljenimi kandidati sta največ glasov kadrovske komisije prejeli Aleša Kovač in Katja Sedonja, glasovanje o njima pa je razdelilo člane komisije, saj so za obe glasovali po trije člani.

Aleši Kovač, ki prihaja iz vrst Združene levice, so svoje glasove v drugem krogu glasovanja namenili Brigita Perhavec, Goran Miloševič (oba SD) in Andrej Mesič (SDS). Nestrankarska kandidatka Katja Sedonja je glasove dobila od Marjana Gujta in Mitje Slavinca (oba SMC) ter Leje Friškič (DeSUS), Anton Štihec in Stanislav Prelec (oba Modra lista) sta glasovala za Roka Petje. V drugem krogu, ko so odločali le o Kovačevi in Sedonjevi, so člani komisije glasovali isto kot v prvem krogu, le Štihec in Prelec sta se vzdržala glasovanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2017 ob 21:52 podmus gost

      ka se sili pa ponuja, če pa vidi ka je polovica nešče meti !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.