https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Podoživite vikend žure in prireditve še enkrat

11.04.2011 ob 16:12  

Še enkrat objavljamo dogodke, ki so se odvijali minulu vikend. Vabljeni k ogledu številnih fotogalerij s kulturnih, zabavnih in športnih dogodkov ...

FOTO: Minister Lukšič nagovoril Rome v Murski Soboti

V petek, 8. aprila, ki velja za svetovni dan Romov, je potekala osrednja prireditev ob romskem prazniku v Sloveniji  v novi dvorani Gledališče Park v Murski Soboti.

FOTO in VIDEO: Jovanović izvajal Grupno terapijo

Odličen beograjski dramski igralec Srđan Jovanović je v petek zvečer v Mikk-u navdušil z nepozabnim smislom za humor, razmišljanji o odnosih med spoloma, politiki in medijih.

FOTO: Velika modna revija v Maximusu

V nakupovalnem centru Maximus se je v soboto odvijala velike modna revija nove kolekcije za pomlad in poletje. Oglejte si, kakšni so trendi pri otrocih in najstnikih.

FOTO: V Murski Soboti 11. prekmurski zdravniški tek

Slovensko zdravniško športno društvo "Medicus" in Zdravniško društvo Pomurja sta na Osnovni šoli I Murska Sobota v soboto organizirali 11. prekmurski zdravniški tek, kjer je tekmovalo 24 tekmovalcev. Med ženskami je prva na cilj pritekla Iva Blatnik iz Ljubljane, med moškimi pa Alojz Horvat iz Mačkovcev.

FOTO: Blagoslov jeklenih konjičkov v Bakovcih

V soboto so motoristi motorističnega kluba Jekleni jezdeci pred cerkev sv. Ane v Bakovcih pripeljali svoje jeklene konjičke po blagoslov. Zbrane motoriste je nagovoril župnik Franc Zorec, ki jim je zaželel srečno in predvsem varno vožnjo, na koncu pa blagoslovil vsa vozila.


FOTO: Na Cankovi škofijsko srečanje otroških in mladinskih pevskih zborov

Sobotno popoldne je v cerkvi Sv. Jožefa na Cankovi potekalo v znamenju otrok in mladih. Okrog 150 otrok in mladih je čudovito zapelo na četrtem škofijskem srečanju otroških in mladinskih pevskih zborov, ki sta ga organizirala Odbor za otroško in mladinsko petje Škofije Murska Sobota in Župnija Cankova.

FOTO: Murskosoboške članske košarkašice se po osmih letih spet veselijo zmage

V soboto zvečer se je na Osnovni šoli I Murski Soboti odvila prvenstvena tekma v ženski košarki med murskosoboško ekipo Rašica in ekipo Rogaška. Murskosoboške košarkašice so s pomočjo bučnega navijanja gledalcev zasluženo zmagale zizidom 76:70.

FOTO: Reprezentanca MNZ Murska Sobota izgubila proti Turkom

V soboto sta se v Veržeju pomerili turška amaterska nogometna reprezentanca Ankara in slovenska MNZ Murska Sobota. Turški nogometaši so bili premočni za našo ekipo in so slavili s 3:1. S tem so se Turki uvrstili v drugi del tekmovanja, slovenska reprezentanca pa je osvojila drugo mesto.

FOTO: Hemendex in Kleemar v MIKK-u

V soboto zvečer se je v MIKK-u odvijal koncert, na katerem sta nastopila dva benda, ki imata v sebi tipke - bodisi računalniške ali klaviaturske. Tako so prvi nastopili zagrebški Hemendex, zaključek pa je bil nastop Kleemar-ja z Ivorjem in Sašotom.

FOTO: Blue Planet v Kegl Cityju

Sobotna zabava v murskosoboškem Kegl Cityju, kjer je nastopila skupina Blue Planet.

FOTO: Sobotni zabavi v Cubu in Spartacusu

Fotografije s sobotnih zabav v lokalih Cubo in Spartacus ...

FOTO: Na Otoku ljubezni v Ižakovcih proslavili zdravje

V nedeljo je na Otoku ljubezni potekala prireditev ob svetovnem dnevu zdravja in 10. obletnici programa »Živimo zdravo«, ki jo je organiziral Zavod za zdravstveno varstvo Murska Sobota. Številni obiskovalci, ki so se dogodka udeležili, so dokaz, da nam Pomurcem ni vseeno za zdravje.

FOTO: Motoristi navdušili v Murski Soboti

v nedeljo sta v Španik centru v Murski Soboti Zavod Oranžna nit in Ministrstvo za notranje zadeve-Policijska uprava Murska Sobota organizirala prireditev: Motoristi-zmanjšamo tveganost vožnje, vozimo oranžno. Na prireditvi ob začetku motoristične sezone 2011 so se zbrali motoristi in vsi ljubitelji jeklenih konjičkov, motoristi pa so imeli organizirano tudi krožno vožnjo do Dobrovnika.

FOTO in VIDEO: Mura na Fazaneriji premagala Šmartno

Nogometaši Mure 05 so na domačem terenu v tekmi 2. SNL premagali goste iz Šmartnega in trenutno zasedajo 5. mesto na prvenstveni lestvici. Z 29 točkami za prvouvrščenim Interblockom zaostajo 8 točk, za drugouvrščenim Aluminijem pa 5 točk.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.