https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se vozniki, prodajalci in slaščičarka

15.06.2017 ob 13:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Umetno kovaštvo, Celec Drago s.p. išče obdelovalca kovin. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.6.

Zaključna gradbena dela in tlakovanje, Milan Farkaš s.p. išče nekoga za pomožna dela v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 20.6.

Glasbena šola Murska Sobota išče nekoga za poučevanje baleta. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 27 ur na teden. Prijavite se lahko do 20.6.

Prevozi Vereš, Drago Vereš s.p. išče voznika. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoji so vozniški izpit B, C, E in koda 95. Prijavite se lahko do 22.6.

FOTO: Arhiv Pomurec.com

Gradbeništvo Tkalec Peter Tkalec s.p. išče dva fasaderja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 16.6.

Trgovina in kmetijstvo HARI, Robert Hari s.p. išče prodajalca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev oz. z možnostjo podaljšanja pogodbe za polni delovni čas. Delo se opravlja v prodajalni ŠKLOJCA v Murski Soboti. Prijavite se lahko do 15.6.

Štručka podjetje za trgovino, zunanjo trgovino in proizvodnjo mlevskih izdelkov Rogašovci d.o.o. išče slaščičarko. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev oz. nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 22.6.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.