https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Soboško kopališče s šestimi igrišči za odbojko na mivki vabi na jutrišnji izbor kralja in kraljice mivke

Murska Sobota, 17.06.2017 ob 11:55  

Na Letnem kopališču Murska Sobota je že vse nared pred jutrišnjo otvoritvijo šestih igrišč za odbojko na mivki.


Cona.center, razvojno vozlišče odbojke na mivki, Murska Sobota bo v Murski Soboti zaživelo jutri in to z dobrodelnim, ang. VIP King & Queen of the Beach turnirjem, na katerem se bodo pomerile nekdanje pomurske odbojkarice in odbojkarji iz gospodarstva, šolstva in družbe.

Turnir se prične jutri ob 11.00 uri, ko bo igrišča z začetnim odbojkarskim servisom uradno odprl župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek. Po otvoritvi bo potekalo tekmovanje v odbojki na mivki, kjer bo tisti, ki bo pokazal največ mojstrstva in sodelovanja v igri vsakega z vsakim po izžrebanih skupinah, poimenovan kot kralj mivke (ang. King of the Beach) oz. kraljica mivke (ang. Queen of the Beach).

Vstopnina za ogled tekem s celotnim dogajanjem znaša 4 evre. Udeleženci turnirja bodo prispevali donacije v štipendijski sklad za podelitev štipendij mladim nadarjenim odbojkaricam in odbojkarjem iz Pomurja.

Štiri štipendije mladim odbojkaricam in odbojkarjem iz Pomurja bo ob 12.00 uri podelil nekdanji odbojkar, direktor družbe Galex, Sašo Zidar. Zaključek turnirja je predviden v popoldanskih urah.

Cona.center Murska Sobota vljudno vabi vse ljubitelje in ljubiteljice odbojke na mivki, da se jim pridružite na pestrem dogajanju na soboškem kopališču.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.