https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

21.06.2017 ob 13:10  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


USOL, razvoj, proizvodnja in inženiring, d.o.o. išče deset delavcev v proizvodnji. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.6.

Občina Grad išče direktorja javnega zavoda Zavod za upravljanje kulturne dediščine Grad. Delo se ponuja za določen čas 48 mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 4.7.

Trgovina in storitve, Franc Duh s.p. išče strojnika težke gradbene in kmetijske mehanizacije. Delo se ponuja za določen čas štirih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 22.6.

Dom starejših občanov Gornja Radgona d.o.o. išče voznika – vzdrževalca. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 22.6.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Bioresonančni center, center zdravega življenja d.o.o. išče zdravnika manualne medicine. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 24.6.

Vzdrževanje in popravila motornih vozil – VIP avto, Stanko Büček s.p. išče avtokleparja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 22.6.

Gostilna picerija Kostanj, Matej Žnuderl, s.p. išče čistilko. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 30.6.

Tanja Pintarič s.p., Gostilna Rajh išče kuhinjskega pomočnika. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.6.

E+projekt, elektro storitve d.o.o. išče dva ključavničarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev oz. z možnostjo nedoločenega časa za polni delovni čas. Pogoj so izkušnje z varjenjem ALU in RF. Prijavite se lahko do 30.6.

ZOK, Gostinstvo, trgovina in storitve d.o.o. išče kuharskega pomočnika. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je znanje madžarskega jezika. Prijavite se lahko do 23.6.

Sava Turizem d.d. išče 5 natakarjev – Terme Lendava. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 30.6.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.