https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Plesni klub Zeko uspešen na Poljskem

22.06.2017 ob 9:45  

Od 13. do 18. junija je potekalo IDO Evropsko prvenstvo v Hip hopu, breakdancu in electricboogiu. Tekmovanje se je odvijalo v mestu Walbrzych-u na Poljskem. Tekmovanja se je udeležilo 2800 Plesalcev iz 19 evropskih držav. Plesni klub Zeko je imel na tekmovanju 10 plesalcev, ki so osvojili 2 medalji.


3. mesto Filip Kovačič breakdance solo člani

3. mesto elias Ljubec breakdance solo mladinci

9. mesto Rok Mihalič breakdance solo mladinci

9, mesto The Chilli crew hip hop mala skupina člani 2 (Clavdia Ljubec, Mina Toplak, Andreja Novak, Jasna Šantavec in Natalija Špringer)

24. mesto Petra Rajh breakdance solo mladinci

"Zelo sem vesel in ponosen, da smo tudi tokrat osvojili kako medaljo, še posebej, ker smo veliko plesalcev tokrat pustili doma zaradi valet, matur, izobraževanja, poškodb... Za Eliasa prva medalja nasploh na kakem velikem tekmovanju, Filip pa je letos prvič med člani. Hip hoperke so zelo napredovale od lanske sezone in odplesale odlično vendar so bile številčno premajhne za kaj več. Naslednji teden že potujem dalje na Svetovno prvenstvo v disco dancu potem pa nas čaka napeto državno prvenstvo."

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.