https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Na goričkem hrumeli jekleni konjički že drugo leto zapored

Rogašovci, 02.07.2017 ob 12:00  

Člani avto kluba Kobra Prekmurje so v soboto organizirali že drugi avto tuning show v Rogašovcih na Goričkem, kjer so na svoj račun prišli vsi ljubitelji jeklenih konjičkov, glasne glasbe in hrumenja motorjev.

 

V soboto, 1. 7. 2017 se je v Rogaševcih na Goričkem ob 10. uri  pričel že 2. avto tuning show članov avto kluba Kobra Prekmurje. Tekmovalci so se s svojimi predelanimi avtomobili lahko predstavili in tekmovali v naslednjih kategorijah:

KATEGORIJE STYLING:
-top 30
-top 5 plus
-top 3 naj notranjost
-top 3 naj zunanjost
-top 3 (oem)
-top 3 (jap)
-top 3 (usa)
-top 3(ger)
-top 3(fra)
-top 3(ita)
-the best multimedia car
-the best paint job
-najštevilčnejši klub (eur+pokal)
-najnižje vozilo (static)
-najnižje vozilo (airride)
-loudest car(filter) top3
-loudest car(izpuh) top3
-the best of show(pokal+eur)
-the strongest car on show (ps)

KATEGORIJE AUDIO:
-top 3 1x woofer
-top 3 2x woofer
-top 3 extreme

 Skupno se je tuning showa udeležilo 90 vozil.

 

Za dobro glasbo in za vzdušje je bilo poskrbljeno s strani organizatorjev, prav tako za jedačo in pijačo in za vse tiste, ki so tekmovali ter tiste, ki niso. Člani avto kluba Kobra Prekmurje so poskrbeli tudi za zabavo obiskovalcev, ki so lahko prisostvovali drage race-u s klubskim vozilo, za osvežitev je bil tudi bazen in zabavna adrenalinska igra.  Za še bolj vroče ozračje ob jeklenih konjićkih, hrumenju in glasni glasbi pa sta z car washom in fotografiranjem  poskrbeli Pia in Samanta. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.