https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarji Panvite Galexa z zmago prišli pred vrata finala

Murska Sobota, 13.4.2011  

Odbojkarji Panvite Galexa so v drugi polfinalni tekmi 1. DOL Radenska Classic premagali Uko Kropo s 3:1 in izid v zmagah izenačili na 1:1. Odločilna tretja tekma za vstop v finale bo to soboto, 16. aprila, v Murski Soboti.

Panvita Galex : Uko Kropa 3:1 (17:25, 25:16, 25:22, 25:18)

Fujs v soboto pričakuje težko tekmo

Kot je po tekmi dejal Dejan Fujs, trener Panvite Galexa, je bila tekma  psihološkega stališča zelo težka. "Poraz bi namreč pomenil borbo za tretje mesto, tako pa ostajamo v igri za finale. Sam začetek tekme ni bil obetaven, saj nas je Kropa v tem delu igre gladko premagala, saj so igrali vrhunsko. Nato pa smo v drugem nizu videli, da prostora za napake ni več in smo zaigrali tako kot je potrebno."

Kot je še povedal Fujs, je potrebno poudariti, "da so ostale tri nize odigrali na zelo visokem nivoju in vse pohvale igralcem za to. Upam, da bomo to psihološko prednost prenesli na soboto in jo tudi izkoristili nam v prid. Enostavno moramo razviti svojo igro in jim ne dovoliti, da se razigrajo na našem terenu, saj takrat znajo biti zelo neugodni. Pričakujem še eno težko tekmo, vendar verjamem da se lahko s pravim pristopom uvrstimo v finale". 

Horvat napoveduje uvrstitev v finale

Tomaž Horvat, kapetan Panvite Galexa, je po tekmi dejal: "V prvem setu smo nekako prenesli igro iz Radovljice na domači teren in gostom pustili, da so nas nadigrali. Nato pa smo si v drugem setu dejali, da si tega v svoji dvorani ne smemo dovoliti. Zaigrali smo bolje, vedeli smo tudi to, da če igramo svojo igro, nam nasprotniki enostavno ne morejo slediti. To mislim, da je tudi recept za naslednjo tekmo. V kolikor bomo igrali na tej ravni, se nimamo ničesar za bati. Napovedujem preboj v finale, vse bomo podredili temu cilju. Verjamem, da bomo po tekmi, ki bo sigurno težka, mi tisti, ki se bomo veselili. Čestitke vsem gledalcem ter obema navijaškima skupinama, ki sta poskrbeli za korektno navijanje. Upam, da se bo v soboto zbralo še več gledalcev in da bomo skupaj del novega spektakla v Murski Soboti".

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.