https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Športno, ustvarjalno in zabavno na 5. Otroškem taboru Mokoš v Bakovcih

Bakovci, 8.7.2017  

Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src je minuli teden organiziralo v Bakovcih 5. Otroški tabor Mokoš. Tabora se je udeležilo nekaj manj kot 40 otrok starih do 11 let, ki so spoznavali različne športne aktivnosti, se družili in zabavali ter ustvarjali na tematsko obarvanih ustvarjalnih delavnicah.

 

Na taboru Mokoš so jih obiskala razna društva, kot npr. Zavod Lutra s katerim so spoznavali življenje v vodi in med drugim pomen ohranjanja narave ter vidre, s prof. geografije Evelino Katalinič so spoznavali Gozdno učno pot Moko in drevesa v domačem kraju, policist jih je podučil o pravilni rabi čelade in varnem kolesarjenju, člani Društva za zaščito živali pa so jim pokazali kako se pravilno ravna s hišnimi ljubljenčki.

Spoznavali so tudi različne športne aktivnosti. Obiskali so jih člani kluba Fit z Andrejo in Kickboxing kluba Murska Sobota. Z Ančabanančo so ustvarjali unikatne venčke, s Tatjano Baligač so spoznavali jogo, Kolman Gomboc pa jih je naučil kako se pletejo  košare in drugi izdelki. Obiskali so tudi polje sivke in se posladkali s sivkinimi palačinkami. Zadnji dan so iskali skriti zaklad in se osvežili ob igrah z vodnimi baloni.

En teden počitnic so bakovski otroci preživeli ob druženju ter zabavnih in športnih igrah. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.