https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V črno-belih dresih tudi Aleksandar Bošković in Dean Šafarić

14.7.2017  

Nova člana Mure sta 21 letni osrednji branilec Aleksandar Bošković in 24 letni vratar Dean Šafarić.

Branilec Aleksandar Bošković, rojen 01. aprila 1996 v Murski Soboti, je v zadnjih sezonah igral v Italiji. Bil je član mlajših selekcij Udinese-ja iz Vidma, igral pa je tudi za Kras Repen ter v mlajših selekcijah za Izolo. Zagotovo pa navijači Mure poznajo njegov priimek, saj je njegov oče Boško Bošković pred dobrimi 20 leti branil vrata črno-belih.  

Vratar Dean Šafarić, rojen 02. januarja 1993, prihaja iz sosednje Hrvaške. V zadnjih sezonah je nastopal za Medžimurje iz Čakovca, kjer se je v prejšnji sezoni kot kapetan moštva veselil naslova prvaka v tretjeligaški konkurenci. Pred tem pa je igral v mlajših selekcijah v Varaždinu. V Varaždinu je zabeležil tudi en nastop v 1. HNL.  

Foto: nsmura.si

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2017 ob 8:10 muraš gost

      zanimivo razmišlanje vodilnih mure..... vsa leta vlagajo v deco kera že od malih nog trenjrajo in živejo za muro, z njouf rastejo in dosegajo uspehe..... KO pa je uspeh dosežen in pridejo nekši pejnezi z vrha, pa se zača prava mafija...pridejo mrhovinari in pripelajo svoje igralce, murino deco pa zavržejo in pošlejo na delo v drujge klube.... me zanima ali do tej prišleke po neuspehi ostali v klubi in igrali z srcen za muro ali pa de vodstvo kluba moglo prositi odpisano murino deco ali bi se vrnoli nazaj v klub in pomagali pa za napredovanje..... deca pa starši pamet v roke, premislite kome ste dali najlepša lejta in kakšna je cena vašoga dela in truda v klube

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.07.2017 ob 9:33 gost

        Zakaj ne poskušate v Veržeju imajo spoštovanje vrednega trenerja ki ve delati z mladimi saj je to počel že v Mariboru pri njem so vsi enaki vsi imajo enake možnosti je pa res da trdo delajo in tudi kvalitetno seveda je to druga liga z sinom sva pozitivno presenečena.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.07.2017 ob 8:45 Realist gost

      Ka zaj to pemejni ka tudi če labde nevej brsnote ga nesmejo natirate zatao ka je pre mure od maloga trenejro.Če je kvaliteten te ostane če nej pa adijo.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.07.2017 ob 8:51 gost

      Verzejci pa se nic ne pohvalijo da jim je odiso se Petek, dalec nejbojsi igralec, ciglih poskodovani...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.07.2017 ob 9:18 gost

      Jaz svojega otroka vozim v Verzej in smo vsi zadovoljni. V Verzeju imajo vsi mladi sanso, da zaigrajo v clanski ekipi, ce le hocejo trdo delat. Vem, da je v Muri tezko in so pricakovanja cisto druga in pritisk v clanski ekipi je ogromen..Gost Muras, probaj s svojim otrokom pri Verzeju in bo tvoj sin igral tudi v drugi ligi, samo dres bo druge barve in se napredoval bo samo.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.07.2017 ob 9:23 gost

        Jaz pa svojega vozim v Muro in sem tudi zadovoljen !!! Važno je da otrok vidno napreduje in ima dobre pogoje za svoj razvoj ! In to v Muri nedvomno ima !!!

        18 7 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.07.2017 ob 9:21 gost

      Petek še ne more igrat še eno sezono zaradi operacije vsaj večjih naporov ne sme tako da..........

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.07.2017 ob 9:47 gost

      Ka pa kous, kouter, kisilak, marosa, karas so nek murina deca? Pa se sto drujge je dao selekcije pr mure skoz... vsi pa pac ne prijdejo v postev. Lekar ne locis ka je murina mladina zadnja leta spilala v 2 lige, nej kak prejsnja da so vrsto let spilale v 1 in je bilo lezej kaksega potegnite k clanon. Legen in company so mele sanso ampak je simundza oceno ka bi bole sedele na klope in zato je boukse ka idejo nekan ge do kaj spilale, kak pa ka do pr mure sidele... tu je cilj 1 liga in konkurenca je prevelka in eni so dajte dopovedate ka so tej mladinci nej tiste, da so bli lotric, janza, bohar, kous... ale pa cipot in starejse

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.07.2017 ob 9:54 gost

      Upam da so te okrepitve kvalitetne, boljše od domačih. Za otroke pa je tako. Vsi radi trenirajo, vsak starš, bi rad imel otroka v prvi članski ekipi. Ampak bodomo realni. Vsi otroci niso tako kvalitetni, da bi lahko igrali v članski ekipi in zato nekateri ne morejo priti noter. Zato je prav da se jim pove, da klub na njih trenutno ne more računati in da so prosti. Za uspeh in preboj v člansko ekipo verjetno ni dovolj samo da treniraš ampak nekaj več. Moraš meti talent plus znanje, kvaliteto. To pa se lahko pridobi samo s trdim delom na treningih in psihofizičnih sposobnostih otroka. Kdor tega pač ne doseže ne more računati igranja v višjih ligah in zaradi tega ni treba da so starši užaljeni.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.07.2017 ob 10:32 gost

      Včasih treba zadeve malo realno pogledniti in ne samo jokati po raznih portalih. Izhodni mladinci so pri Muri seveda dobili priložnost, da se dokažejo in ostanejo v prvi ekipi. Po nekaj treningih jih je večina že izginila, ker je bil tempo prehud. Sorry pri Muri se pač redno trenira. Edina, ki sta se poskušala dokazati sta Zver in Legen. Trener je ocenil, da pač trenutno še nimata dovolj izkušenj za boj za vrh 2 lige in je boljše, da nekje igrata in še napredujeta. Vsekakor boljše kak sedeti na tribuni ali klopi pri Muri. Za Veržej pa prosim ne pretiravlite, ker vsi znamo, da zdaj enostavno morajo mlade forsirati, ker drugo nimajo. Itak jim pa nikoli ni bil cilj nek vrh 2 lige in v takih situacijah si to lahko privoščiš in ideš praktično z mladinci špilat. Nimam pa nič proti temu, da bi Mura te, ki ne pridejo v kader posodila Veržeju in naj tam napredujejo. Ampak tu je že druga zgodba, kjer naši klubi enostavno ne zmorejo sodelovati en z drugim. Kar se pa mlajših selekcij tiče pa je tudi tu že prišlo do situacije, ko se je pri Muri pričelo delati selekcioniranje in prav je tako. Ne more vsak igrati pri Muri. Tudi v mlajših selekcijah ne. Samo tak dobiš potencialne reprezentante in igralce za člansko ekipo.

      24 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.07.2017 ob 11:28 gost

      Murini vodilni zopet na forumu.ne opravičujte se.rezultat bo vse pokazal.pri članih.kadetih in mladincih.drugo pa ni pomembno.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.07.2017 ob 11:40 gost

      Petek de hitro v pogone, ze je v jesene bi zna spilati in bi bija veka stvar za verzi ce be osta... skoda ka neje sa v muro..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.07.2017 ob 12:42 gost

      Pustite klubsko vodstvo da vodi klub po svoji presoji, saj ima za to svoj denar. Nam bo omogočilo vsaj kakšno veselje morda žalost Sicer pa kakor so nekateri napisali niso vsi otroci ki trenirajo tako dobri, da bi vsi lahko igrali na visokem nivoju..

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.07.2017 ob 13:40 gost

      Končno lepo korektno napisani komentarji ; Mimogrede sem bil danes na tekmi v Veržeju igrali so z Madžarskim drugoligašem rezultat bil 0: 0 ali tekma me je navdušila in sicer obe ekipi sta igrali več kot dobro. Veržej nimate se česa bati da bi izpadli ti visoki pobalini igrajo lep hiter borben nogomet mene ste navdušili . Seveda če vam ti pobalini ostanejo jas sicer ne poznam nobenega. So minili časi ko se v Veržeju ni igral atraktiven nogomet !?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.07.2017 ob 23:19 Rok gost

        Vrhunsko rejsan .Fantje mladi hitri svezi.Se bodo delali probleme drugoligaski druscini. Odlicna igra vseh se posebaj bocnega branilca visokega hitrega Vidoviča (mislim da se tako pise).Fantje so odlicno fizicno pripravljeni tudi tehnicno dobro izobrazeni. Vso sreco v prvenstvu

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      14.07.2017 ob 14:11 gost

      glede legena in zvera znan ka sta razočarana ampak v drugi mladinski ligi je bila murina mladina brez konkorence prva seveda sta pripomogla tudi ona dva realno gledano boljše iti na posojo in se kaliti v tretji ligi kot pa sedeti na tribuni in če bosta se dobro izkazala v beltincih jih mura nazaj zame

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.07.2017 ob 14:48 gost

        Dvomim, da na njuh ne računajo v 2 lige, kaj šele v 1. Lige. Posoja je odhod iz kluba na lepši način.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      14.07.2017 ob 15:34 gost

      ..neven če de mesto za vse nouve okrepitve....preveč jij je...šteri sou prvi prišli že lejku idejo dale.....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      14.07.2017 ob 15:42 gost

      Gost 10:32 vse si napisa odlicno in druge razlage ni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      14.07.2017 ob 16:37 gost

      Preveč jih je? 11 prihodov, isto odhodov, tak ka čistak ok, trenutno pre mure 19 igralcov, plus 2 še prideta... mladince pa nedo nika pr mure ostale, ker je niti eden nej kvaliteten, ka bi v 2 ligi špilo kakšo večjo vlogo.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      14.07.2017 ob 16:47 gost

      Končno nekaj pozitivnih in dobrih komentarjev, tako bi naj izgledalo komentiranje na forumih. Gremo tako dalje in ne spet v drugo smer.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.07.2017 ob 17:48 pokvarjenci gost

        Vodstvo Mure je cel dan na forumu. 5 komentarjev enakih. Kak se vam da pisagi po forumih.. Resno ste bolani v glavi.. Hudo..

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      14.07.2017 ob 16:50 gost

      Danes sem bil na tekmi v Veržeju. Igralo se je atomsko. Čestitke trenerju Lešniku in igralcem- manjkajo samo še goli.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 10:11 gost

        Atomsko je malo pretirano. Je pa res, da so bili povsem enakovredni in imeli več priložnosti za zadetek. Skratka, mlada ekipa, ki igra dopadljivo.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      14.07.2017 ob 17:24 gost

      Tri tekme atomski nogomet in en gol. Te tekme ne pomenijo nic.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      14.07.2017 ob 17:56 black gringos gost

      Kuzmič malo objavljajte, kak se reševate domačih igralcev, ki so nosili dres tudi v slabih časih?! Niti jih ne omenite.. Vi samo veselo nakupujte od drugod, ampak bo spet prišel dan, ko bodo takšni kot so Atanasov, Toth, Zver, Legen, Ajlec,.. spet dobri. Šimundži lahko plačujete pet mestno številko, domačim pa prst v r..!

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      14.07.2017 ob 18:35 gost

      Se lahko ze kje prijavim za avtobusni prevoz za prvo tekmo v gosteh? Naj nekdo sporoci, kje se da prijavit in kaksna je cena za prevoz.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      14.07.2017 ob 18:57 gost

      ni avtubusnega prevoza nekaj se pa dela da bi se šlo z renta car kombi z zadosno število ljudi 9 jih more biti in če hočeš iti na tekmo se oglasi na igrišču kdaj ma mura trenikin poišči maligeca milana on zbira prijave

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      14.07.2017 ob 20:41 gost gost

      mogoče gdo ve če je organiziran prevoz avtubus za tekmo mura fužinar ker dosti navijačev nima prevoza in bi šli na tekmo v vodstu mure bi mogli iti pitat če je kakšna možnost za prevoz z njihove strani

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.07.2017 ob 23:52 gost

        Bedni navijači ka niti automobila nimajo. Tou je samo potrditev tistega ka pravimo gdo so murini navijači. Si...

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      14.07.2017 ob 21:04 gost

      upajmo ka klub organizira, čeprav je bole malo verjetno, vseeno je tou 2 liga, in navadna tekma, nej kakša odločilna... bi pa zaradi narave gostovanja (slaba cesta.,.) lahko organizirale kakše bus..

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.07.2017 ob 21:21 gost

        Opet trije komentari Murine uprave. Ovi zgoraj ima prav, resno ste omejeni. Murko je odišo, keri je bil najbole omejen, zdaj so še v klube omejeni. Škvorc je lejko bil pri članaj, Legen keri je večja kvaliteta očitno nej. Janez Legen kak tau dopustiš?? Kuzmič malo se zamisle, kak dugo bau tvoja politika dobra za klub?!

        12 7 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      14.07.2017 ob 21:53 gost

      Rezultati polfinala turnira v Odrancaj: Polana - Radgona 4:2 (po penalaj) Odranci - Beltinci 0:4

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      14.07.2017 ob 23:06 gost

      Komaj čakam prvo enajsterico 5. Avgusta in potem vam bom povedal veleumnim iz uprave, koliko domačih je v prvi postav.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      14.07.2017 ob 23:58 gost

      Toga kuzmiča do še ednoug linčali.kak tou ka rusi so nej več pri nk celje

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 10:29 Ukrajinka gost

        Pa kelko ges znon nema Kuzmič nika z nk Celje! Rusija pa Ukrajina pa sta dvej različnivi državi telko ka boš znal-a.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      15.07.2017 ob 6:31 gost

      Kelko je bil rezultat v avstriji. Kuzmič je dosta napravo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      15.07.2017 ob 7:20 pikec gost

      samo ena velka faušija in to pet do deset lidij kerin ide mura v nos... pa se zaj na forumaj malo ne raščesnejo, samo ka bi doj srali pa škodili muri... ali dečki dragi ne de van gratalo!!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      15.07.2017 ob 9:16 gost

      Zakaj toliko poimenskega in brezveznega šinfanja očistite svoj prag tu je prostor za normalne ljudi po pisanju sodeč ste najstniki naj vam bo jasno da imajo vse niti v rokah klubski možje vi pa nimate pravice nekoga šinfati poimensko ker je to v nasprotju zakonom. Še enkrat lahko vas pošljejo na sodišče in namestu nogometa vas doleti kaj druga.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 10:06 oče gost

        Murina uprava je že navsezgodaj spet prisotna na forumu. Takšno podrejanje si na svetu privoščita samo še Ruski in Turški predsednik. Murska Sobota je majhno mesto, kjer navijači vse vemo, kar se dogaja in zato bomo tudi napisali, ker nas moti takšno delovanje.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 17:21 BP gost

        ti "oče", tejbe mote samo to, ka tvoj sinek nede špilo v prve postave pre članaj!! sprijazni se, ka nema sinek kvalitete!! pa henjajte srate po klube, če van kaj ne paše, ite v druge klub!! praf gnusite se me takše, kak se ti!!

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      15.07.2017 ob 10:10 0000 gost

      Daj enjajte z ten verzejon pa lesnikon pa z vidovicen pa se sprijaznite,ka nega kvalitete. Mele ste enga talenta pa se toga ste poslale v mb.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 10:59 gost

        Ko do van tej Verzejcani gor naklali ta ka te komaj nesli te bote naci razmisljali. Decki dobro spilajo

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      15.07.2017 ob 10:22 Zdenka gost

      Ka se tij navijač? Tij se en velki antimuraš! Če te pri Muri kaj moti ,navijaj za drüjgi klub ,v pomurju maš klubov kelko ščejš. Ges pa mijslin ,ka se tij eden od tistih ka ti dišijo Murini pejnezge pa nemreš cuj! Ali pa tvoj sinek nemre pri Muri špilati ,ka nema telko znanja.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      15.07.2017 ob 10:38 gost

      Kak je z Matićon? Nede ga nazaj?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      15.07.2017 ob 10:59 gost

      telko o politiki kluba do domačih igralcev: http://www.pomurje.si/aktualno/sport/ns-mura-prihod-boskovica-in-safarica-odhod-atanaso/

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 12:49 gost

        Pomurje tudi piše neresnice ali z kake tekme svoja videnja ali bolj navijaško usmerjena zato nimajo podlage in se bi morali v vestniku zamisliti to pa je tudi za tega Murinega igralca NAPIHOVANJE strani poročevalca .

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      15.07.2017 ob 12:29 gost gost

      heh moj bedek spet serješ po muri verjetno bi rad bil v upravi nej zadosta ka si bil štifanov tutur zdaj spet take zdrahe pišeš pitaj kaj bil vzrok za odhod atanasova neudelžba na priprave drugi igralci so trenirali in na tekmi z odranci se je grdo obnašo do svojih nadrejenih in zahteval nekše svoje pogoje finančne in največ pa pijančevanje ki ga je on vajen bil z svojimi pajdaši ki so še v muri trije so zaenkrat še v klubu karas celec kisilak in se to morejo zavedat da to ni ošlaj ali ziko ker je ziko mel ta problem z pijančevanjen

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      15.07.2017 ob 12:42 gost

      Pri Ziko ju in Ošlaj smo bili dobri.sedaj smo pa naenkrat slabi.in pijanci.Kalamar.tot.zver.Ivo. niso pijanci pa so morali iti.z mure

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      15.07.2017 ob 12:46 gost

      Atanasov je doktor za vse tote ki so prišli.v klub

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      15.07.2017 ob 19:26 gost

      ni važno keri igrajo za Muro,važno da Mura pride v PRVO LIGO.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      15.07.2017 ob 19:37 gost

      Fc mura 2020

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      15.07.2017 ob 20:22 gost

      atanosov bo prestopil v maribor zahovič je poklical njegovega meneđerja novinarja bedeka iz vestnika ker bo dobil v mariboro za prestop vrtoglavo finančno lekcijo in deleš pogače bo dobil tudi njegov zastopnik andrej bedek in ob sobotah bo še igral za brezovce zaj še more zrihtat karasa in kisilaka pa celeca

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 23:04 Gost gost

        Ka pa maš ti za problemov?! To je nej več nej ironija pa nej sarkazem. Takšno pisanje je idiotizem. Drugič se tresni prle kak gluposti pišeš.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      15.07.2017 ob 21:40 gost

      Fajič v muri ! leleki

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      15.07.2017 ob 22:58 gost

      gost - laž: odhodi iz Mure (člani+mladinci): Poredoš, Škvorc, Ajlec, Rešek, Lonzarić, Tomažič Šeruga, Luk, Atanasov, Kuzma, Toth, Nemec, Zver, Legen, Virag, Krančič, Horvat, Kovač, Muller. Ka bi še rad znal?!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2017 ob 23:33 laž ima kratke noge gost

        Tij si prave majster iz murinoga upravnoga odbora.. Ha,ha,ha... Resnica je, da je prišlo 11novih igralcev k članom! Odhodov od članov je precej manj! Šteješ mladince , kateri niso bili v prejšnji sezoni med člani in so izhodni letnik pri mladincih! Zdaj vidimo kak ste pokvarjeni in kako nategujete in opravičujete! Smrduhi pokvarjeni!! Luk je odpisane od prodane tekme in se ne štej, Zver, Legen, Kranćič, Kovač, Muller?? Tau so ubogi mladinci, kere ste brsnole v rit in na njih te opravičevale 11 prihodov pri članaj?! Smrduhe lažnive! Ka bi še rad zlago ti član uo-ja iz Mure??????

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2017 ob 10:03 Navijač Mure gost

        Smrduhe lažnijvi so tej ka so te napravili! Tij se pa en velki Tor (dihur), ka od tebej 2 km kraj smrdi.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      15.07.2017 ob 23:22 gost

      Ti vse znaš to pa neveš ka nikola banjac potpiso za muro pa glej te so šli nazaj v dravo edino mi je žal rešeka ajlec pa je staroga bogo in se je nazaj proso samo klub je nej ščel več vzeti pa rejsan dober golman glede teh odhodov pa brez komentara

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      16.07.2017 ob 7:45 srački dol gost

      Ajmo mura mi te ljubimo, mi te ljubimo

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      16.07.2017 ob 11:10 Gost gost

      gost - laž ima kratke noge: Kratek odgovor, ne glede na to, kako zelo nizke izjave prihajajo izpod tvojih prstov. Nisem član kluba, kaj šele uprave. Da ne razčlenjujem sem ti zapisal vse odhode, brez kakršnegakoli vrednotenja. Poimensko itak poznaš vse te nogometaše in lahko sam ugotoviš, kdo je igral pri mladincih, kdo pri članih, kdo je odšel od Mure še v teku lanske sezone itd. K Muri po koncu prestopnega roka ne bo prišlo 11 nogometašev, ampak verjetno še kakšen več. Se ti res človeka vredno zmerjanje drugih s "smrduhe lažnive"?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2017 ob 14:01 dišeči lažuh gost

        Še zadnji članek od murinoga upravnoga odbora pred kosilom. Malo si spočijte, ker je dan še dolg. Dišeči lažuhe.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      16.07.2017 ob 11:55 gost

      Za tej murine mladince je boljše,da so šli na posojo,kjer niso sposobni pa nimajo znanja za drugo ligo,Atanasov je pa doktor pri šanki.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      16.07.2017 ob 12:15 gost

      Znanje ima tvoja ko nam noge narazen drži,ti boš za nekoga govoril da nima znanja,če ga kdo nima si to ti.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      16.07.2017 ob 12:28 gost

      Lažne obljube Kuzmiča,ispred dveh let,naj si prebere kaj je vse izjavljal,sedaj pa mladince pošiljajo v druge klube,da eden nebi imel mesto,med 22.igralcev ,so samo izgovori.laži,pa samo eden,samo,da se lepo piše o Kuzmiči,to je važno.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      16.07.2017 ob 12:31 gost

      Murni mladinci, keri so šli na posojo so v Soboto prvo ligo nazaj pripelali.Zato vsaka jim čast.Do pa verjetno vsi šli naprej v šole LJ. MB.,tak ka ni nič narobe če špilajo 3.ligo....

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      16.07.2017 ob 13:24 samo naša mura iz murske gost

      zver in legen gresta študirat v ljubljano in maribor in kak bi lahko trenirala z ekipo res ste eni betežni pa glede atanasova ka je on najboljši igralec na svetu ka se tolko za njega prepirate glejte trener že ve zakaj ga stiro in tudi kuzmičvse ve kaj se dogaja na trenigih in nepaševam nič če gdo dobro dela ali slabo potem pa prite v iz domačega naslonjača ki ste tak pametni in prevzamte ekipo in upravo v muri glavno vse poteka kak treba in kateri od igralcev bo kršo pravila jih bo ante dal na stranski tir ker igralci se ponujajo in to iz domačih klubov in muri želim dosti sreče v tekmuvanju in čim pred prva liga kjer ji je mesto

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2017 ob 18:16 karma gost

        Karma je včasih zelo hitro nazaj, ampak pstimo času čas, ko bo zmanjkalo denarja neznanega izvora in potem bodo spet vsi odpisani dobri.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      16.07.2017 ob 14:44 gost

      Veržej že 4 lete ima igralce iz (šole)Ljubljane,Maribora,pa imajo vse organizirano.glede treniranja,to ni izgovor šola,važna je volja,in ljudi v klubu če zaupajo svojim mladim igralcem.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      16.07.2017 ob 17:47 gost

      Moraš vedet,da je to bil vedno boj za obstanek in ne za vrh, oziroma napredovanje .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      16.07.2017 ob 22:25 gost

      Veržej prva tri leta stalno pod vrhom druge lige.poglej nazaj,po jesenskem delu pa Veržej vedno med prvih pet.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      17.07.2017 ob 10:40 gost

      Murini mladinci so še nej za drugo ligo boljše se kalitiv tretji ligi in verži vi pa se zahvlate nzs da so vas obdržali v ligi kaj v tistoj šumi mate 50 gledalcev mura de med prvi tri vi pa spet zadnji tolko prleki o vaši strategiji nogometa

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2017 ob 14:19 gost

        Ja majo tudi srečo v športu jo pač moraš imeti . Na NZS-u pa cenijo njihovo delo z mladimi selekcijami ter nimajo problemov z pridobitvijo licence tak kod je imela pred leti Mura in še marsikateri klub. Pa ne obljubljajo česar ne morejo dati pa pazi poba da vam prav ta klub ne vzame kake pike pa probaj si to zapomniti. Ti niso strahopetci da si nebi upali igrati z mladimi v nasprotju Mure.Kljub temu navijam za Muro da pride v 1 ligo.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      17.07.2017 ob 12:01 gost

      Ka je še veča katastrofa. Murini mladinci niti v trečpj ligi nemrejo špilati. Šteri od tej de lejko špilau v beltincih? Niti eden.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2017 ob 14:34 gost

        tvoja de igrala,da de jim tan držala,ti prase zamazano,prej se prepričaj zakaj niso igrali pa potem piši hinavec umazan.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2017 ob 17:32 realist gost

        Človek vam realno napiše in že po njem. Murini mladinci niso igrali lani niti v tretji lige. Zdaj so v drugi ligi in spet ne dobijo priložnosti. Naslednje leto bo Mura v prvi lige, kjer pa niti v sanjah ne bodo igrali mladinci, kateri zdaj odhajajo na posojo. To je realnost.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      17.07.2017 ob 14:05 gost

      novi športni direktor Mure Rajbar,obenem podpresednik Mure in Grada,natiral Atanasova in ostale mlade igralce,Šimundža je nej nič kriv,za te odhode,kere skrivajo v klubu.se že mešajo v delo trenerja Šimundže.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      17.07.2017 ob 15:04 Gost gost

      Če so mogli iti, te poiščimo informacijo, zakoj so mogli iti. Večina bi jih na klopi samo sedela, njihov razvoj v nogometu bi se stavo. Je kakšen med njimi na treningih tudi bil premalo resen? Kelko poznan Anteja, resno dvomin, ka bi si pusto vmešavanje v njegovo sfero. De že kaj drugega.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      17.07.2017 ob 16:51 gost

      Ante de si pustil vmesavanje,samo da dobij pare. In večina de jih tudi v tretji ligi sedejla na klopi. Jas mislim ka niti eden nede špilao v prvi postavi. Pa gost ob 14.34. Sram te naj bo kaj si napisal. Ne morem si misliti da nekdo kaj takega napiše.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      17.07.2017 ob 16:57 gost

      Mislim,da so Atanasova iz Mure opravičeno odslovili,če bo tako nadaljeval v Odrancaj pa tudi tam se ga bodo znebili.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      17.07.2017 ob 17:03 gost

      Ka se v toj muri vse ne dogaja. Pa zdaj je rajbar direktor kluba. Boug nam pomagaj. Kak ma obraz to funkcijo sprejeti. Ali pa se je san postavo. Bojim se ka de mura ze letos razpadnola. Ka san van razlagao ka klub vodijo lidge ka pojma nemajo o sporti, o delovanju kluba. Nej so samo pejnezi vse.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      17.07.2017 ob 17:16 gost

      Ti si pa res veliki strokovnjak in boš ti postal predsednik Mure,žal Mura ne rabi takšni pametnjakovičev kot si ti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      17.07.2017 ob 17:21 gost

      Jaz nisem noben strokkovnjak, sem pa samokkriticen, da mesto direktoja kluba nebih upal sprejeti. Ti pa...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      17.07.2017 ob 17:38 gost

      Stirali so tuj trenerja u15

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2017 ob 22:35 član uo gost

        Iz prve roke! Nismo ga stirali, ampak je sam izrazil željo, da ne zmore zaradi službe v osnovni šoli in zaradi igranja v Avstriji. Mi bi ga še z veseljem dalje imeli v klubu, ker je pošten in delaven fant. V prihodnosti so mu še naprej vrata našega kluba odprta!

        7 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2017 ob 9:37 Druga ruka gost

        Po MS se drugače govori, naj bi hoteo nekaj več denarja, in bi potem pustil nogomet v Avstriji in bi bio potem samo v Muri

        13 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2017 ob 0:28 prva roka gost

        Majstore debela laž. Tak, ka lejko drekmejšaš dale z lažmi o več pejnezaj. Ti samo širi laži ali nej, ka bi ti žau bilau.

        2 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2017 ob 10:46 Druga ruka gost

        Samo sem napisal kaj se govori, nisem si tega jaz izmislil, drugače pa nevem zakaj bi mi bilo žao

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2017 ob 13:07 gost

        Zgoraj imate fajn napisano, ampak vsi iz opozicije boste še naprej obračale vse v laži. V Soboti se govori?? Vsak manjak, pijanec, delomrznež, kvazi trenerčki, kvazi starše na terasaj kafićov znajo resno vse . Ha,ha...

        1 6 Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      17.07.2017 ob 17:48 gost

      Sto je tou?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      17.07.2017 ob 20:08 kiro gost

      Murasi previsoko lejcete...nisko bote spadnoli kak ze dostokrat

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      17.07.2017 ob 20:53 Fafas gost

      Saj pa poanta je v ton ka po določenon čase spadneš vö z prve lige.Kakše smisel ma lejta pa lejta bite v prvoj lige.Te nemaš več motiva za spilanje.Izziv je da se borijš pa napreduješ z lige v ligo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      17.07.2017 ob 22:08 gost

      nič ne pišete o nafti in veržeju kaj je pri njih kaj novega

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2017 ob 6:45 gost

        Poglej druščino v Veržeju igralce imajo nekaj svojih iz Maribora , Celja in Olimpije dva Hrvata vseh pa ne poznam v glavnem so to prvoligaški igralci mladinski nekateri imajo že minutažo pri članih ne dvomin da so slabši od Mure tudi igra jih krasi. Dva sta se poškodovala v Polani značilna prekmurska nižjeligaška grobost brez inteligence.

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      17.07.2017 ob 22:44 gost

      Realnost MURE je v dveh letih v 1. ligo če nej rus nasvidenje in MURE nega več

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2017 ob 23:48 mutno gost

        Meni je smejšno kak so Prekmurske novinare ale lojalne do kluba ale podkuplene ali tak zabite, ka niti eden ne zvoha odkejc Mure telko pejnez od neznanoga Rusa. Tau v kakšnom resnom Evropskom klube ne bi moglo biti niti 1 dan, ka javnost ne bi znala, če je neznani Rus taksen dobrotnik? No ja, če man poslikanoga novina Smiljana Kuhara v Murinom drese in te bi naj sobotainfo bil verodostojni portal??

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      18.07.2017 ob 8:43 Mura gost

      Če nebi bilo rusa pa kuzmiča in teh ljudi bi zdaj v soboti meli kukurcu posajeno na stadijoni pa ka vas briga skec pejneze očitno z tvoje žepke nej ste kdaj pitali za iliča da je bil v nafti in je v klubo napravo 80.000 € minusa to nebo nobeden komentiro očitno vam gre mura v nos da niste zdraven v upravi mura šampijon

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2017 ob 9:24 ime in priimek gost

        Ali še itak nega imena in priimka in samo omenjaš z državljanstvom (Rus)? Vidiš baugše ka nika ne pijšeš, zatau, ka nevejš ka pijšeš.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2017 ob 9:47 gost

        Ka te pa briga što je tou. Brigaj se za sebe pa svoj klub za šteroga navijaš, za Muro gvüšno ne navijaš.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2017 ob 21:18 BP gost

        tej rus zaenkrat še ne davle dosta keša!! tej finance ka so, so od Kuzmiča pa Rajbara zriktane.. brez rusa je trenutno v ton trenutke za 3 sezone..

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      18.07.2017 ob 8:50 gost

      Do zdaj še "rusa" nej nišče omejno z imenon pa priimkon. Kak sigdar, munta posla v Soboti...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      18.07.2017 ob 11:20 gost

      Moje mnenje je če Mura igra v 2 ligi kvalitetno mi je vseeno gdo špila in gdo plača glavno da traja in po možnosti da napreduje v 1 ligo seveda jasno pa je ko bo Mura igrala proti Veržeju bom navijal za Veržej vam kaj to pove ? Zaupajte vodstvi Mure mi zaupamo vodstvi Veržeja in bo vse ok.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      18.07.2017 ob 11:52 a gost

      Imej toga rusa je Punoevrov Andrejevich Skritirus

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      18.07.2017 ob 16:13 gost

      Mura bo šla v prvo ligo

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      18.07.2017 ob 18:28 gost

      Mura ma naslednjo prijateljsko tekmo v avstriji, z izraelskim prvoligašon

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      19.07.2017 ob 10:50 gost

      mura bo šla v prvo ligo ker nobeden od teh klubov iz druge lige noče iti in nzs forsira muro ker v ljubljani in mariboro pravijo da brez mure ni prve lige in dobri stari derbiji z mariborom in olimpijo zaradi gledalcev se igra dober nogomet in na derbijih je po 3.500 gledalcev v soboti kdaj pride maribor in olimpija in čimprej pomurje rabi prvoligaša in to je mura

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      19.07.2017 ob 12:26 gost

      To se da samo po športni poti ali bi po tvojem napredovali iz 4 mesta ? Radomlje Drava Krka in Bravo majo iste želje mogoče še gdo Potem pa ne bo tako enostavno že dolgo nisi gledal 2 lige, tudi Olimpija je hotela biti prvak pa si pripelala močne igralce dobre trenerje pa pogorela na celi črti si tako prepričan v Muro ?! pa da že v prvem kolu ne boš razočaran.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      19.07.2017 ob 14:37 gost

      Šport TV-1 bo prenašal drugo ligaške tekme.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      19.07.2017 ob 15:39 gost

      Nej, ka de Sportklub prenašo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      20.07.2017 ob 9:35 gost

      Kje pa so nogometaši Mure,hodim na treninge pa njih ni,kaj je sedaj to

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      20.07.2017 ob 9:57 gost

      Muraši so na pripravah v sosednji avstriji ker se hočejo v miru pripravljat na prevenstvo in v soboto majo tekmo v vildoni v avstriji pa katera tekma de se prenešala po tv v drugi ligi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      17.12.2018 ob 17:54 gost

      Bimo smotani

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.