https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Slavnostno proslavili praznik Občine Hodoš

Hodoš, 24.07.2017 ob 7:00  

V sklopu 18. Občinskega praznika na Hodošu so podelili občinska priznanja, listine in županova priznanja.


V kulturnem programu ob občinskem slavju so nastopili člani KUD-a Őrség Hodoš, člani KUD-a Šalovci ter osnovnošolke, ki so se predstavile z recitacijami.

Občinska priznanja sta podelila župan Ludvik Orban in podžupan Rudolf Bunderla. Z nazivom častni občan se je okitil upokojeni evangeličanski duhovnik Viljem Kerčmar. Naziv je prejel zaradi vestnega opravljanja duhovnega dela in vsestranske pomoči v občini. Zlati plaketi občine Hodoš sta prejela NK Hodoš za vidne rezultate na športnem področju ter Center starejših Hodoš, ki si je plaketo prislužil zaradi številnih dosežkov na področju razvoja in socialne varnosti v občini. Podeljeni sta bili tudi dve listini občine, in sicer sta ju prejela Boris Lainšček za uspešno vodenje NK Hodoš, za razvoj športa in vestransko pomoč v občini, ter Darko Roman, ki se listino prejel za svoje vsestransko udejstvovanje na področju športa in vodenja kluba.

Podeljena so bila tudi štiri županova priznanja ter priznanja v okviru akcije Moja dežela je lepa in gostoljubna. Slednja priznanja so prejeli družina Kerčmar iz Krplivnika za Najlepše urejeno domačijo, priznanji za Najlepše rože pa sta prejeli Majda Tomaško in Klavdija Polanec.

Avtor: Klaudia Abraham

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.