https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Pomurski otroci tudi letos preživeli nepozabne počitnice v Baški

26.7.2017  

Prva soboška izmena, 153 otrok, 16 prekrasnih voditeljev z dvema pomočnicama, pedagoški vodja Valerija Trajber, zdravnik Zvonimir Knafelj, diplomirani zdravstveni tehnik Simon Šemrl in športni animator Zoran Kos. Ekipa ljudi, ki je skrbela za otroke  od 12. do  23. 7. 2017, je zelo uspešno in profesionalno opravila svoje delo.

Otroci so plavali, se potapljali, skakali iz stolpa, igrali odbojko, igrali nogomet na mivki, igrali namizni tenis in še kaj… V popoldanskem času pa so se otroci udeleževali raznih delavnic, ki so jim popestrile počitek. Ker smo srečali tudi »teto« burjo smo se sprehodili do cerkvice in na vzpetino Mesec, otroke smo razveselili tudi z izletom z ladijo na Goli otok in Rab za skupine s starejšimi otroki in panoramsko vožnjo z ladijo za skupine z mlajšimi otroki. V večernem času smo hodili na sprehode, prepevali, uživali na zabavnih in druženjih ob plesu in glasbi. Prekrasnih 12 dni na morju, kjer je še vedno slana voda, sonce, poletne temperature in prijetno vzdušje v celi skupini smo doživeli v obliki presenečanja z obiskom našega župana MOMS g. Aleksandra Jevška. Hvala vam za vaš obisk in prijetno druženje s klepetom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2017 ob 8:55 spreten jeziček gost

      Zoran Kos? Rajši nikaj nemo pijso, razen toga, Če ga ne poznaš ga drago plaćaš.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2017 ob 10:59 Sobočanec gost

      Glavno ka šenki,pa še plačano dobi....nej tak Zoki

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.07.2017 ob 23:23 Prekmurka gost

      Vglavno,ka cejla familija njegova zašenke šla na morje

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.07.2017 ob 23:55 soboški drekmejšaš gost

        Mi njeme.pravimo najbole napihnjena žabica v Slovenije. Človek brez sramu in morale. Sem vesel, da ne prijateljujem z njim. Parkrat sem ga videl v družbi kvazi pokvarjenega Soboškega direktorčka kak eden drugemu nakladata laži.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.