https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Ljutomeru odprli enoto Večgeneracijskega centra Pomurja

Ljutomer, 01.08.2017 ob 12:00  

V ponedeljek, 31. julija 2017, so v Ljutomeru uradno odprli prostore namenjene enoti Večgeneracijskega centra Pomurja.

V okviru praznovanja 61. praznika Občine Ljutomer so z otvoritvijo Večgeneracijskega centra Pomurja postali v občini močnejši, kot skupnost. V enoti Večgeneracijskega centra Pomurja se izvajajo brezplačne delavnice, namenjene socialnemu vključevanju, izobraževanju ter medgeneracijskemu in medkulturnemu povezovanju. Delavnice pa potekajo dvakrat tedensko.

Center je uradno odprla ljutomerska županja mag. Olga Karba, ki se je zahvalila mag. Darku Kranjcu iz Hiše Sadeži družbe Murska Sobota, vodji ljutomerske enote Večgeneracijskega centra Pomurja mag. Nini Stegmuller in nekdanjemu podžupanu Občine Ljutomer Janezu Venclju, ki je pred leti podal pobudo in navezal prve stike za realizacijo tega projekta.

Foto: FB Prireditve v Občini Ljutomer

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.