https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Prekmursko-medžimurski četverec The Margins se predstavlja z drugim singlom

12.08.2017 ob 7:05  

Prekmursko-medžimurski četverec The Margins se predstavlja z drugim singlom, imenovanim "That’s Gonna Happen", za katerega so posneli tudi svoj prvi videospot.


"Vse se zgodi z namenom. Vse je odvisno od tega, kako izkušnjo sprejmeš in se z njo soočiš. Ne glede na to ali je dobra ali slaba, greš naprej," s pesmijo in spotom sporoča skupina.

Foto: Vanessa Tivadar/ Vanessa Tivadar Photography

Videospot je bil delno posnet v Križevcih pri Ljutomeru in delno v ljubljanski Zupančičevi jami. Pod režijo in scenarij se je podpisala Marija Mia Keserović, snemalec je bil Marko Wolf iz Studia Wolf, lika v videu pa sta mlada igralca Boris Lieber in Primož Glavič.


The Margins, ki v začetku jeseni pripravljajo izid prve plošče, pravijo, da želijo s svojo glasbo podirati meje, predvsem tiste, v glavah ljudi. Ker so tudi člani zasedbe iz dveh držav, jim je delno to že uspelo, povsem pa se strinjajo s tezo, da glasba nima meja. Kljub temu ostajajo zvesti žanrski meji rock glasbe in ohranjajo ostrino kitarskih rifov.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.