https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mesečne račune podjetja Saubermacher - Komunala lahko zdaj plačate ugodneje in hitreje

14.08.2017 ob 12:40  

Podjetje Saubermacher - Komunala je naredilo nov, pomemben korak k digitalizaciji. Svojim strankam ponujajo možnost prejemanja e-računov kar neposredno v telefon in plačilo le z dvema dotikoma zaslona.


Kako plačate e-račun s Hal mBills?

Prvič račun plačate tako, da fotografirate levi del položnice in potrdite plačilo. Aplikacija vam nato samodejno ponudi možnost prijave na prejemanje e-računov podjetja Saubermacher - Komunala. Naslednjič prejmete račun neposredno v aplikacijo in le še potrdite plačilo. Res je, tako enostavno je postalo plačevanje e-računov.

Foto: saubermacher-komunala.si

Zakaj plačevati mesečne račune s Hal mBills?

  • E-račune lahko plačate kadarkoli, neodvisno do bančnih urnikov in delovnega časa.

  • Za plačilo ne potrebujete ničesar drugega kot svoj mobilni telefon – tega pa imate tako ali tako vedno pri sebi, kajne?

  • E-račune lahko plačujete kjerkoli, tudi v tujini.

  • Hal mBills je na voljo vsem, ne glede na to, pri kateri banki imate odprt bančni račun ali pri katerem mobilnem operaterju imate sklenjeno naročniško razmerje.

  • Pregled vseh plačanih računov in stanja v mobilni denarnici imate vedno na voljo na svojem mobilnem telefonu.

  • Ob prejemu e-računa in pred potekom roka za plačilo prejmete opomnik. Tako je konec z zamudnimi obrestmi.

  • E-račun lahko shranite tudi na računalnik in ga po želji natisnete.

  • Provizija za plačan račun znaša 0,25 EUR, ki je ena najnižjih provizij za plačilo mesečnih računov v Sloveniji.

S Hal mBills je možno plačevati na več kot 400 lokacijah po celi Sloveniji.

Poleg plačevanja mesečnih računov podjetja Saubermacher - Komunala lahko s Hal mBills plačujete tudi položnice RTV SlovenijaZavarovalnice TriglavAdriatic SlovenicaPetrolaosnovnih šol, vrtcev in dijaških domov ter mnogih drugih podjetij. Preizkusite še nakupovanje s Hal mBills na spletu in si zagotovite vstopnice za dogodke na mojekarte.si ali podaljšajte registracijo vozila na eUpravi. Denar lahko nakazujete tudi prijateljem, in to kar na njihovo telefonsko številko.

To je le nekaj primerov uporabe mobilne aplikacije Hal mBills. Več informacij najdete na www.mbills.si, Facebook strani Hal mBills ali www.saubermacher-komunala.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.08.2017 ob 22:29 odpadki gost

      mene pa naj odijo domov kaserat , je to moja pravica ali ne ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.