https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri trčenju z osebnim avtomobilom voznik motornega kolesa izgubil življenje

19.08.2017 ob 7:57  

Pretekli petek so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je ena oseba umrla, dve kaznivi dejanji, šest kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, zasegli dva osebna avtomobila in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

V naselju Črenšovci je ob 18.45 prišlo do prometne nesreče med voznico osebnega avtomobila in voznikom motornega kolesa. Voznik motornega kolesa je zaradi poškodb, ki jih je utrpel pri trčenju, umrl na kraju nesreče. To je letošnja druga smrtna žrtev na pomurskih cestah.  

Na področju kriminalitete so v Radencih obravnavali tatvino otroškega treking kolesa znamke X-fact in kaznivo dejanje Zatajitve, ko je neznanec iz reže bankomata vzel pozabljen denar.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V enem izmed podjetij v Gornji Radgoni je prišlo do delovne nesreče, kjer se je delavec hudo telesno poškodoval. Hujše posledice je preprečil sodelavec poškodovanega, ki je stroj pravočasno izklopil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.   

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2017 ob 11:30 tomosaki gost

      Policija pri nas zelo rada zapiše, da je voznik zaprl pot motoristu. Tipično za slovensko policijo saj jih ima zelo veliko tudi samih motorje. To je tudi eden od razlogov zakaj motoristov ne preganjajo, kot poštene delovne ljudi, ko jih za vogalom čakajo, če se kateri pozabi pripeti s pasom. V kolikor bi se motoristi držali predpisov, gre predvsem za hitrost, bi bilo zelo malo ali nič mrtvih. HITROST UBIJA!!!!

      18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2017 ob 12:30 kodiak gost

      Tako je.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2017 ob 14:25 gost

      Tomosaki-torej kaj ?motoristi niso posteni delovni ljudje?Ampak se pa strinjam z ostalim...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.