https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za Miss Universe 2017 se potegujejo tudi tri Pomurke

22.08.2017 ob 12:00  

Med sedemindvajsetimi kandidatkami so v igri za Miss Universe 2017 tudi tri Pomurke, in sicer Ana Ritonja iz Veržeja, Tea Recek iz Vučje vasi in Nina Mikl iz Stare Nove vasi.


Vsako nedeljo od 3. 9. naprej bodo potekali predizbori. Odločilen bo glas ljudstva, saj bo odločil, katerih 12 kandidatk se bo 7.10.2017 na Gospodarskem razstavišču potegovalo za laskavi naziv Miss Universe Slovenija 2017.

Ana Ritonja je končala sem Srednjo zdravstveno šolo v Murski Soboti. Rada dela z ljudmi, uživa v tem izbranem poklicu, saj ji to veliko pomeni, ko lahko nekomu pomaga. Njeni cilji v življenju so, da si ustvari srečno življenje ter da bi uspela.

Njen moto: "Življenje  je borba, zmaga tisti, ki najkasneje odneha."

Foto: miss-universe-slovenija.si

Tea Recek je študentka biosistemskih ved. V prostem času se rada ukvarja z obdelovanjem vinograda in s tem posledično tudi pridelovanjem vina. Ob tem delu tudi večkrat poprime za motiko in se posede za traktor. V prostem času pa tudi rada rola in teče. Njen cilj je, da bi uspešno zaključila študij, pozneje pa se bo posvetila pridelavi svojega lastnega vina (vrhunskega), ker ve, da Slovenci radi (na splošno vsi ljudje) dobro jedo. Ob dobri hrani pa se prileže dober kozarec vina. Zato se bo tudi potrudila narediti, kar se da najbolj kakovostno vino.

Njen moto: »Bodi to kar si in se ne obremenjuj s tem kar si drugi mislijo o tebi.«

Foto: miss-universe-slovenija.si

Nina Mikl trenutno zaključuje študij biopsihologije v Kopru. Veseli jo delo z ljudmi, ampak zase nima točno določenega cilja. Ko jo kdo vpraša kaj želi postati, pomisli, kaj bi si v prihodnosti res neizmerno želela, nato se ji izpred oči pojavi slika sebe kako se smeji, je srečna in zadovoljna s svojim življenjem. To sta tudi njen cilj in motivacija v življenju. Njeni največji idol je mama. Vedno jim je kazala, da četudi kdaj na življenjski poti pride do kakšne ovire, treba vztrajati, se boriti in se ne predati. Njeni hobiji so sprehodi v naravi, potovanja in poslušanje glasbe.

Njen moto: »We’re all traveling through time together, every day of our lives. All we can do is do our best to relish this remarkable ride.«

 

(Skupaj potujemo skozi čas, vsak dan našega življenja. Vse, kar lahko storimo je, da se potrudimo, da uživamo v tej izjemni vožnji.)

Foto: miss-universe-slovenija.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2017 ob 16:59 gost

      Prlečke!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2017 ob 17:40 pili gost

      še gregorinčičeva falij!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2017 ob 21:49 Pišta gost

      Bravo, Prlečke, navijali bomo za vas.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.