https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Hitrost na pomurski avtocesti prekoračena za več kot 120 km/h

26.08.2017 ob 10:00  

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so 24. 8. 2017 med 05.00 in 11.00 uro izvedli poostren nadzor prometa na pomurski avtocesti. V nadzoru je bilo ugotovljenih 33 kršitev.

Pri tem so ob 7.31. uri z merilnikom hitrosti MultiradarC izmerili voznika osebnega avtomobila (državljana Romunije), ki je vozil s hitrostjo 231 km/h, kar je precej več kot je dovoljeno na pomurski avtocesti. Hitrost je namreč s prometnim znakom omejena na 110 km/h. Za kršitev je predpisana globa v višini 1.200 evrov in 9 kazenskih točk, katero je tudi državljan poravnal.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2017 ob 11:12 vsakodnevni voznik gost

      Na 2 in pol minuti je bila prekoračena hitrost! Se pravi -super zadeva za polnjenje proračuna, kar je tudi prav. Cesta ima omejitve, prekršitelji naj plačajo. Nič ni kriva policija, le tako se izognemo žrtvam na cesti, bi pa pomislil, hvala bogu, da jih ob takem ravnanju voznikov ni več.Kam to pelje, da ne govorimo o telefoniranju, psebej mladih voznic. Peljite se v tovornjaku, pa boste videli, kje imajo nastavljene telefone(na sedežih), da si med vožnjo dopisujejo !!!!Bog pomagaj.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.08.2017 ob 15:29 šerif gost

      Misliš kakšna novica?! Saj pa se vozimo po tej pomurski avtocesti odvisno od situacije. Če nimamo časa se še peljemo več kot ta na sliki, če imamo čas se peljemo še pod omejitvijo in to je to. Ta, ki se je peljal 230 bi varno prišel na cilj, eden , ki se drži omejitev bi imel na primer nesrečo. To je vse odvisno od situacije in ne hitrosti. Saj se pa tudi policaji in še bolj njihovi nadrejeni ne vozijo po omejitvah, telefonirajo med vožnjo, se vozijo pijani po cesti in tako naprej. AAmpak policaj policaja ne bo prijavil, dočim druge bo. Meni osebno je brezvezna novica, ki bi zdaj naj , kaj pomenila?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.08.2017 ob 17:38 gost

      Šerif, in tako je to.Kaj pa potem sploh štejemo mrtve, če si ti eden izmed takih, ki misliš, da je prekoračitev za 120 normalna. Je pa tudi res, kar dokazuje statistika, da so ponavadi tisti, ki so krivi za nesrečo živi, umrejo pa tisti, ki zraven sedijo.To je pa "prokleta" sudbina.Če se boš ti razbil, jebeš enega takega, pusti pa živeti DRUGE!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2017 ob 23:44 gost

        Ti si pa znalac statistike, VERJETNO MAŠ EDINO DELO V ŽIVLJENJE, KA VODIŠ STATISTIKO kdo živi in kdo ne. Ubožček kako si drapnjen v glavo. @ šerif ti je lepo napisal, da se z to novico ne bo nič preprečilo. Tudi mene je zadnjič po Gregorčičevi ulici, medtem, ko sem se peljal po omejitvah mimo Policijske postaje prehiteval z BMW, bele barve in še pri polni črti. Pa tega nisem dajal v medije, da me je pri Policijski postaji prehiteval z veliko hitrostjo pri polni črti. Misliš, da boš ti s to statistiko rešil življenja ali kaj. Daj umiri se s takimi idiotskim razmišljanjem.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.08.2017 ob 6:59 gost

      gost ob 23:44, pa prižgeš radio ali tv - pa vse slišiš in vidiš. Nobenega znalca statistik ni treba, novice izveš iz medijev. Če pa oni lažejo, pa jebi ga.Jebeš šerifa in tebe (mogoče sta ena oseba). Najboljše za vaju bi bilo, da se vse v Sloveniji pospravi pod preprogo, mogoče je tudi res, da ta novica nima smisla. Če pa bi že zakon -kot bi moral biti za tako prokoračitev obstajal, pa ta voznik mora tako izgubiti vozniško. Včasih človek spije špricer, dva, pa to izgubi.Sto hitrostjo pri taki omejitvi si potencialni ubijalec. Človeka vidijo z nožem, pištolo in ga zaprejo kot potencialnega morilca, kaj je predstavljal ta voznik s to hitrostjo?. Če v prometni nesreči , ki si ji povzročitelj umre oseba SI NAREDIL UMOR. Torej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.