https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Tišini potekal tradicionalni Dan repe

Tišina, 29.08.2017 ob 7:00  

V šotoru pred tišinsko cerkvijo je Društvo žena in deklet Sončnica, ki deluje v občini Tišina, zadnjo nedeljo v avgustu pripravilo že tradicionalni Dan repe. 

Navzoče na prireditvi je pozdravil župan občine Tišina Franc Horvat, ki je izrazil veselje, da je prireditev stalnica v občini Tišina in da se ta tradicija kulinaričnega znanja prenaša na mlade.  

Stanko Kapun je obiskovalce pozdravil v imenu KGZ Murska Sobota in čestital Društvu žena in deklet Sončnica, da ohranjajo kulturno dediščino, jedi iz repe. 

Obiskovalci so lahko poskusili, tako bujto repo s kolinami kot tudi repne idinjače in posolanke.

Za glasbo je poskrbel ansambel Zreška pomlad.

Več fotografij v spodnji galeriji ..

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2017 ob 12:26 salzburg gost

      Ka su tou pečenku na sunci pekli, jebo vas repa i golaž i vampi i bograč. Čakam na dan dunajskih, to pa spet ne vedo iz kake vrste mesa mora bit. Dunajski, nej tak ka v oliji plava, pa se še tretji dan iz njega cedi olje, ampak pravi dunajski, zraven pa ajdova kaša, začinjena na prekmurski način in seveda zelena sezonska solata. Pa vrč piva in to je to. Amen

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2017 ob 13:40 gost

      Kdaj pa bo dan kalamarov, raznih testenin in makaronov, pa zeljenada? Malo nas obvestite o teh datumih, da se psihično in fizično prijavimo.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2017 ob 15:29 gost

      Dan repe???. Na mizah pa keksi, posolanke, voda oziroma prazne mize!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2017 ob 17:17 VANČ gost

      Ja resan vse van skuhati trbej da te kšenki hodili gejst in pijt.JA TE PA PREKMURCI VSI DEBELI KOT BALONI.Seveda ce samo se caka kaj bo kšenki in da bo puni želodec.Resan vsaka vam čast...NEKATERIM..

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2017 ob 20:10 piki gost

      Takša repa je bila za razjokati se to pomeni NIKŠA.vEN JE VIDLA KOT DA SO JO ZA SMRT SKUHALI NIKŠE BARVE NIKŠEGA GUSTUŠA. Ajde henjajte z tejmi norijami.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.