https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se administrator, gradbeni električarji, poslovni sekretar in kuhar

30.08.2017 ob 12:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. išče administratorja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev oziroma z možnostjo podaljšanja za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 2.9.

Dom Kuzma proizvodnja, trgovina, osebne in poslovne storitve d.o.o. išče bolničarja negovalca – pripravnika. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 24.9.

Osnovna šola Janka Ribiča Cezanjevci išče čistliko. Delo se ponuja za določen čas oziroma gre za nadomeščanje bolniške odsotnosti za skrajšani delovni čas, in sicer 18 ur na teden. Prijavite se lahko do 30.8.

S&N, elektrotehnika išče štiri gradbene električarje. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas in se opravlja v Grazu. Prijavite se lahko do 24.9.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Hotel Diana, družba za turizem in izvajanje projektov d.o.o. išče kuharja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev oziroma z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 4.9.

Zdravstveni doma Gornja Radgona išče tri srednje medicinske sestre v ambulanti – pripravnice. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 30.8.

Gimnazija Murska Sobota išče poslovnega sekretarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 28 ur na teden. Prijavite se lahko do 30.8.

Kuplen Liljana s.p. - frizerski salon išče frizerja. Delo se ponuja za določen čas oziroma gre za nadomeščanje bolniške za skrajšani delovni čas, in sicer 29 ur na teden. Prijavite se lahko do 17.9.

Gostilna Kuhar – Kosi Jolanda Kosi s.p. išče natakarja. Delo se ponuja za določen čas 24 mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.9.

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje išče samostojnega svetovalca I – OS Murska Sobota. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 31.8.

Osnovna šola Gornja Radgona išče varuha negovalca. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev oziroma od 1.9. do 31.8.2018. Prijavite se lahko do 31.8.

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2017 ob 13:54 faraon gost

      Gradile so se piramde, davnega leta pred obstojem Republike Slovenije. Sužnji so za takratno delo dobili VSAJ VODO. To je takrat že bila osnovna prvina za obstoj človeštva. sužnjem so zato to omogočili. Suženjstvo se je končalo tam nekje 1868 leta. Danes smo leta 2017, živimo v novosodobni demokratični državi Sloveniji. Imamo pa tudi pohlepne kapitaliste in državne ustanove, ki jim pri tem pomagajo. Zgodila se je trgatev v radgonskih goricah. Ubogi revčki, tako mladi kot stari so šli, da bi si prislužili ka cent, nekateri samostojno drugi preko zavoda za zaposlovanje. In glej si ga zlomka, delodajalec ni sposoben priskrbeti NAVADNO VODO za pitje, oziroma vsaj deževnico za pranje rok pred obrokom malice. Delodajalec ni sposoben preskrbeti sanitarij, Sosedje teh vonogradov so v goricah in "čuvajo", da ne moreč na njihove parcele na potrebo. Pot v gozd je blokirana z ograjo, zaradi škode divjadi. Moški, ajde "lahko iztočimo, kjer nam paše", kam lahko gre ženska na WC??. Predvidevam, da ženske imajo tudi svoje težave, kje naj to uredijo. Moškemu postane ob nabiranju slabo, sotrpini mu ponujajo toplo vodo,ki se je segrela v nahrbtnikih da si človek opomore, na žalost delavec to odkoni z besedami, da mu bo še slabše!!!.Odide na hrib, kjer nekaj ur sedi v takem stanju, nikogar od delodajalcev to ne zanima. Človek nima prevoza domov ali do morebitne zdravstvene ustanove in čaka na avtobus do 16:ure. Na avtobus, ki ga pripelje in odpelje na oziroma z dela. In temu se pravi skrb delodajalca in zavoda za zaposlovanje?. Sramota!. Tak se dela v Sloveniji z ljudmi, na žalost ti ne upajo pisniti. Po posredovanju drug dan tistih, ki so tam bili in videli "sranje od sranja"so mislim, da jim tretji dan le dali vodo. Svetujem, da se zavod najprej pobriga, kam napotuje "siromake", da si zaslužijo kak cent. Vsem ni poslano v tej državi z rožicami, kot zaposlenim v javnem sektorju, za kater pa dela gospodarstvo in sužnji na vinogradniških, sadjarskih, jagodnih plantažah. Omeniti bi veljalo tudi inšpekcijo, samo kaj ko ti namesto kontrole dela in pogojev za delo delodajalcev to ne vprašajo delavcev med brajdami, ampak se z delodajalci o tem pogovorijo v kleti ob kozarčku in kakem prigrizku. Škoda loščenih čevljev inšpektorjev, saj bi jim rosa nanesla madeže.Tudi to je Slovenija, na žalost

      31 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2017 ob 17:58 toni_ma_pa_lepo_kapo gost

      Zelo dober komentar...pošlji to ministrici za delo, ka se nede afnala s uspehi znižanja brezposelnosti in uspehi cmerarjeve vladavine !!!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.08.2017 ob 21:44 gost

      samo zaradi tebe bodo naročili dipi wc da bo tv0oja rit lepo sedla. davnega leta ko so gradili piramide niso imeli niti toaletnega papirja kaj šele wc. SICER PA UČIL BI SE PA BI SEDAJ SEDEL V PISARNI KJER BI IMEL POZLAČEN WC PA BI BRAL TAKE NEUMNE KOMENTARJE IN UŽIVAL KOT JAZ V FOTELJU

      1 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.08.2017 ob 23:56 gost

      Jaz imam diplomo pa sem siromak. Nimam pa poznamstev, da bi bi sedel v fotelju od 7 do 15. Cenim pa vse ljudi, ki posteno delajo, samo ti v tej drzavi zivotarijo.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.08.2017 ob 10:01 gost

      Vsaka rit pride na svoj sekret, pravi pregovor, tudi temu gospodu bo enkrat odzvonila ura, pa bo prišel čas, ko bo za drobiž moral poprijeti za tako vsrano delo. Šele tedaj bo vedel, kaki jebeni občutek je to, pa kaj je novodobno suženjstvo. Ne boj, prišel bo tudi tvoj čas nekoč, potem se spomni n te siromake, ki delajo za drobiž, ne bi rad bil v tej koži, jaz sem vse to že izkusil, trenutno sem na dobrem , a nikoli se ne ve, v naši državi so nagle spremembe, ko čez noč lahko ostaneš na cesti.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.08.2017 ob 22:06 Jalek33 gost

      Sami ste si krivi, ste pa res ... da greste za neke male pare pobirat grozdje pa nevem kaj vse, oni veliki kapitalisti pa se vam smejijo. Ma raje sem na socialni kot tem pobiram.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.09.2017 ob 12:17 inšpektor gost

      Odlično povadano faraon. Ponekod na terenu so delovne razmere, ki niso vredne človeka. Nobenega inšpektorja, ker bi si lhko umazal avto, čevlje, obleko in še kaj. Po vrhu pa so še delodajalci prijatelji s kakšnim politikom ali lokalnim županom in zato inšpektorji k določenim sploh ne smejo. Drugje pa bo inšepktor sekiral nekega espeja, ko mu na pisalni mizi svinčnik narobe stoji. Sramota v tej državi je tudi, da si človek s svojim delom ne more zagotoviti dostojnega življenja.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.