https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Mladi, podajte se na mednarodno mladinsko izmenjavo na Sicilijo

30.08.2017 ob 19:00  

V okviru projekta »Tell your story« RIS Dvorec Rakičan išče tri kandidate/kandidatke za udeležbo na kreativnih delavnicah na najbolj naseljenem otoku v Sredozemskem morju, na  Siciliji, natančneje v mestu Palermo.

Delavnice se bodo odvijale na temo digitalnega pripovedovanja zgodb. Udeleženci se bodo naučili uporabljati spletno orodje Story maps, izvedeli osnove o zgodbarjenju, uporabi fotografij, video vsebin, itd. Skratka spoznali bodo skrivnost pripovedovanja zgodb s pridihom digitalnega.

Termin:  17. – 23. september 2017

Lokacija: Italija (Palermo)

Starost udeleženk/cev: mladi 15 - 25 let

Delavnic se bodo udeležili mladi iz različnih držav: Francija, Avstrija, Belgija, Združeno kraljestvo, Italija, Slovenija.

Projekt je financiran iz programa Erasmus+. Udeleženci  imajo v celoti pokrite potne stroške, namestitev in prehrano.

Vabljeni vsi kreativni in nadebudni kandidati željni novih izkušenj!

Zainteresirani udeleženci naj ČIM PREJ pišejo na nusa@ris-dr.si ali pokličejo na telefonsko številko (0)2 535 18 96, kjer smo na voljo tudi za dodatne informacije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2017 ob 19:05 Viva primitiva gost

      Seveda ja, če si kdo želi biti posiljen s strani " beguncev " z Afrike, je to več kot idealna priložnost za avanturo na jugu Italije, ki je nikoli ne boš pozabil.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.