https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Markovcih so tekmovali v starih ročnih in motornih brizgalnah

04.09.2017 ob 10:00  

V Markovcih na Goričkem je 2. septembra potekalo že 4. tekmovanje v starih ročnih in motornih brizgalnah. Nastopile so ekipe moških članov kot tudi ženske članice.

Tekmovalo je 9 ekip iz 6 društev (Trzin - moški in ženske, Čepinci, Markovci - moški in ženske, Dragotinci, Braslovče, Kaplja vas - moški in ženske).

V kategoriji ročnih brizgaln so slavile PGD Braslovče, pri ženskah pa PGD Trzin.

V kategoriji motornih brizgaln pa so slavili PGD Kaplja vas kot pri moških tako pri ženskah. Člani in članice PGD Markovci so zasedli 2. mesto(moška in ženska ekipa)

Najboljšim ekipam so podelili pokale in priznanja, zvečer pa je za zabavo poskrbela skupina Blue Planet.

Avtor: Niko Časar

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.