https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pozdrav jeseni iz preteklosti

Beltinci, 06.09.2017 ob 9:15  

V nedeljo, 3. septembra, je pred beltinskim gradom potekal fotoshooting pod naslovom "Pozdrav jeseni iz preteklosti", ki je nastal pod zamislijo dveh lepotnih blogerk Nataše Pucko in Tjaše Horvat. Idejo in dogodek pa je organizirala Milena Pozderec.


Poletje se počasi približuje h koncu in na vrata nam trka pisana jesen ter s tem ideja za fotoshooting "Pozdrav jeseni iz preteklosti", ki predstavlja kolekcijo oblačil iz naše preteklosti, s časov naših babic in mam. Ideja je tako nastala s preprostega razloga, saj vsi, ki so sodelovali pri izvedbi fotografiranja modelov, obožujejo 60. leta. Eni izmed njih modne trende tistega časa, kot so kratke oblekice, krojene v obliki črke A spet drugi v zbiranju avtomobilov iz tistih časov.

Pod idejno zasnovo ljubiteljice lepote in fotografije Nataše Pucko, ki se podpisuje pod lepotni blog "Beauty Of Color" in blogerke Tjaše Horvat "Beauty Chat with Tjaša" so v beltinskem gradu izvedli fotografiranje modelov.

V vlogi modelov so nastopili: Nina Glavač – Emily Summer, Mateja Slavič – Gas bar Noršinci pri Ljutomeru in Boštjan Lukač iz Prosečke vasi.

Prefinjeno ličenje izpod rok vizažistke in frizerke Milene Pozderec – Oriflame, ki je poskrbela za make-up in frizuro vseh modelov, je bila pika na i k oblačilom, ki jih je priskrbela trgovina z oblačili Monday. Rdečega Volkswagnovega hrošča pa je pripeljal Drago Majcen.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.