https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prvošolce sprejeli tudi v Križevcih pri Ljutomeru

Križevci pri Ljutomeru, 06.09.2017 ob 10:30  

Župan Občine Križevci mag. Branko Belec je na prvi šolski dan sprejel in pozdravil 41 prvošolcev v križevski osnovni šoli. Učencem je zaželel srečno otroštvo in veliko volje, motivacije in energije za učenje.


Učenci bodo nova prijateljstva ohranjali in širili v dveh oddelkih, učencem 1.a razreda je razredničarka Nada Vajs Vidnar, 1.b razred pa je pod razredništvom Alenke Črček Ritonja. Ker sta oba oddelka glede na normative v šolstvu velika, bo v vsakem oddelku še druga strokovna delavka. Letos bosta to Anica Gregorec in Jelka Vinkovič.

Novo generacijo otrok je v OŠ z veseljem pričakala tudi ravnateljica OŠ Križevci Vasilija Stolnik, ki jim je prav tako izrekla dobrodošlico.

Prvošolci so bili neizmerno veseli pri pregledovanju šolskih torb, peresnic, zvezkov, delovnih zvezkov in knjig. Povedali so, da se prav vsak izmed njih veseli šole in nalog, ki jih čakajo. Na koncu so se posladkali še s torto.

Foto: Občina Križevci

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.