https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kulinarični večer v Mursko Soboto privabil številne gurmane

Murska Sobota, 09.09.2017 ob 9:55  

S kulinaričnim večerom Gourmet over Mura, se je včeraj začel 8. Festival prekmurske gibanice in šunke, ki ga organizira društvo Diši po Prekmurju.

Obiskovalce so na grajskem dvorišču v Murski Soboti razvajali gostujoči in domači chefi: Luka Jezeršek iz Dvora Jezeršek, Marko Pavčnik iz restavracije Pavus, Leon Pintarič iz Gostilne Rajh, Daniel Sukič iz Šunkarne Kodila, Bojan Firbas iz Domačije Firbas in Gorazd Kocbek iz Oljarne Kocbek.

K odličnim kulinaričnim kreacijam so lahko obiskovalci degustirali vrhunska vina iz kleti Marof, Steyer, Krampač in Gjerkeš in odlična piva Pivovarne Bevog. Za glasbeno spremljavo je poskrbel “Berden/Farič Jazz Combo”.

Danes se nadaljuje celodnevno dogajanje z razstavo prekmurske gibanice in šunke, pestro kulinarično in vinsko ponudbo ter pestrim spremljajočim programom, ki se bo zaključil z večernim nastopom Marko bande in Špirit banda.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.