https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se natakar, pismonoša in varnostniki

14.09.2017 ob 9:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


R Montaža, krovstvo in kleparstvo, d.o.o. išče krovca, kleparja in pomočnika pri krovsko-kleparskih delih. Obe deli se ponujata za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 11.10.

AS-MB Gostinstvo in storitve d.o.o. išče nadzornika v igralnem salonu. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas in se opravlja v UE Gornja Radgona. Prijavite se lahko do 19.9.

Moja destinacija d.o.o., PE Čreta bar išče natakarja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 18.9.

 Pošta Slovenije d.o.o., UE Murska Sobota, išče pismonošo. Delo se opravlja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 11.10.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Osnovna šola Odranci išče računalnikarja- organizatorja informacijskih dejavnosti. Delo se ponuja za nedoločen čas za skrajšani delovni čas, in sicer 6 ur. Prijavite se lahko do 14.9.

Trendwood trgovske storitve Matjaž Vajngere s.p. išče dva ročna delavca za zlaganje in prekladanje lesa. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.9.

Proline varovanje, družba za varovanje ljudi in premoženja išče varnostnika. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas in se opravlja v UE Murska Sobota. Prijavite se lahko do 26.9.

Varovaje Galekom, družba za varovanje, d.o.o. išče štiri varnostnike. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas in se opravlja v EU Murska Sobota. Prijavite se lahko do 19.9.

Hansa – Flex – Nova, Hidravlični sistemi, d.o.o. išče hidravličarja mehanika/pomočnika vodje. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za poni delovni čas. Prijavite se lahko do 16.9.

AS-MB Gostinstvo in storitve d.o.o. išče vodjo igralnega salona. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 19.9.

Občina Rogaševci išče vodjo režijskega obrata – višjega svetovalca. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 19.9.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2017 ob 10:28 77 gost

      Jaz pa iščem delodajalca,ki bi me zaposlil,sem delavni invalid z osem urnim delovnim stažem ali več,imam pa 12 omejitev,prosim zavod za zaposlovanje da mi najde delodajalca,star sem 55 let je sploh kakšni delodajalec ali bom ga, pač našel na Marsu.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2017 ob 14:01 obupan gost

      Zavod, lepo vas naprošam - zaposlite me prosim!. Star sem 56 let, do penzije mi manjka še 10 let. Rad bi sedel in v miru bral časopis, kuhal kavico, ali prinašal malico. Po potrebi bi zamenjal tudi wc papir. Ne prosim velike plače, kakih 900 EUR in plačane prispevke. Če bo potrebno bom tudi skrbel, da boste vodilni imeli "čiste" zadnjice ter, da bo nonstop fraj mesto na Sočni vilici (za obrok malice, da ne boste iskali fraj mesta). Zgoraj omenjeni 77, a imaš plačan prevoz na Mars in tudi malico, če ja mi javi, da bom šel s tabo. Baje se tam odpira 1000 delovnih mest.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2017 ob 14:12 gost

      Ka de pismonoša prodajal čistilna sredstva in čokolado Milka?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.