https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Z literarnim večerom počastili rojstvo Miška Kranjca

Lendava, 15.09.2017 ob 7:00  

V čitalnici knjižnice v Lendavi je včeraj potekal literarni večer v počastitev 109. obletnice rojstva prekmurskega pisatelja Miška Kranjca, ki sta ga pripravila JSKD Lendava in KKC Lendava.


Ob tej priložnosti so sklenili tudi literarni natečaj  Čarni nasmeh in predstavili nagrajene odrasle avtorje ter njihova dela. V proznih delih sta tretje mesto zasedli Božena Tamšek in Ivanka Tompa, drugo mesto Valentin Deželak in prvo mesto Milan Novak. V poeziji so se najbolje odrezali Simon Titan, Štefka Bohar in Mojca Andrej, ki je zasedla prvo mesto. Nagrajena dela so dobitniki nagrad predstavili prisotnim.

Gosti večera so bili člani KUD Stopinje iz Mozirja, cimbalist Andi Sobočan in Dorina – Müva, ki sta zbrane zabavala s čudoviti melodijami.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.