https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Uradno: Novi milijonar tudi tokrat prihaja iz Murske Sobote

15.09.2017 ob 10:30  

Srečnež, ki je pred dnevi prejel sedmico, je iz Občine Murska sobota, ki bo tako prejela delež od loterijskega zadetka. Župan dr. Aleksander Jevšek ob tem napoveduje, da bo ta nepričakovan prihodek v višini 250.000 € namenjen pokritju bazena v letu 2018.


Tako bodo loterijska sredstva, namenjena financiranju športa, rekreacije in možnostih invalidnih oseb, v Mestni občini Murska Sobota porabljena v skladu z njihovim osnovnim namenom: za šport, rekreacijo in gibanje vseh občank in občanov. Z izboljšanjem športne infrastrukture (mesto je z rebalansom že potrdilo investicije na nogometnem stadionu in pokritje teniških igrišč) Mestna občina Murska Sobota zasleduje svojo strateško usmeritev, da postane mesto visoke kakovosti življenja. Ključen del tega so prav gibanje, šport in enake možnosti vseh.

Glavni dobitek 7 Plus, ki je romal v roke srečnemu dobitniku iz občine Murska Sobota, je bil vreden 1.662.017 evrov. Občina, kjer ima dobitnik stalno bivališče, prejme 15 odstotkov dobitka. Mestna občina Murska Sobota iskreno čestita srečnemu dobitniku in se veseli, da bodo koristi od loterijskega zadetka imeli vsi občanke in občani.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2017 ob 12:28 gost

      dobitniki takoj ob bazenu postaviti spomenik

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2017 ob 17:30 Fotografija gost

      Občina bi njeni tak najraje vzela cel doitek .Zdaj z tujim denarjem do popravljaili bazen z dobičkom na Komunali katere je lastnik MOMS pa si bodo delili bogati .

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2017 ob 14:24 erte gost

      tak pa nikak nače

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.09.2017 ob 16:41 gost

      Prevaranti in lopovi živijo večno, -gost fotografija, mislim, da je tudi tebi to jasno! Saj se že krade 26 let, kje živiš spoštovani Slovenec?

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.09.2017 ob 16:35 pištek gost

      kak lejko tak nesramno debaterate, od občana se je samo ta delež vzel ka občini pripada, pokritje bazena bo koristilo vsem občanom in občankam m,sobote, čestitke dobitniku, želim še več dobitnikov v naši občini vsem pa veliko sreče pri igranju na srečo

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.09.2017 ob 18:21 ###€ gost

      Za kaj pa ne vzamejo denar za pokrivanje bazena od Komunale ? Če ne bi dobili od davka milijonarja ne bi pokrivali bazena .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.09.2017 ob 6:22 povezani gost

      ok šerif je pravo ka da negi 80.000€ za bazen ;-) kama pa ide ostali pejnez ??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.09.2017 ob 6:29 sd+smc+desus gost

      teniško igrišče kero je nej last občine pa do z našim denarjem pokrivali zakoj li ?? Pokriti bazen je ok ali zaseuf to potegne tudi druge stroške ;-) ogrevanje šotora,vode,garderobe,bademaistra.....kako de se pa to financiralo ?? de se delala izguba samo zaradi volitev ? verjetno ;-) a je kdo opazil da skoraj 3 leta niso delali nič razem da so si stolčke talali za naslednjo leto ko so volitve pa predvidevajo vsefele ha ha davno davno smo občani spregledali kaka prevara ste :-(

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.09.2017 ob 11:36 gost

      vsak osel gre enkrat na led in tudi mi volilci ki smo mu verjeli pred volitvami je obečavo dosti o gradnji reflektorjev do premestitve stadijona bližje tribuni do novih delovnih mest do novih tovarn samo ni jih nikjer naredo je za povezane sončno vilico in kafič ki je prazen in dela zgubu ja povezani hodijo tja na sestanke in podpora njemi spadnola samo ma na pušči svoje volilce kjer jim vse občina dela in vse majo zastonj in velke podpore intd in dosti krožnih tokov drugi hungarink je sobota

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.