https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Druži naju ples in petje 2017

Kdaj: Sobota, 23.09.2017 ob 18:00

Kje: Šafarsko, Dom kulture na Šafarskem

Ob vse hitrejšem tempu življenja in vse več obveznostih prepogosto pozabimo na druženje ob dejavnostih, ki jih imamo radi. V opomin na otroštvo, ko so se naši starši, stari in prastari starši, sosedi in vaščani znali zabavati ob glasbi in plesu, želimo to izročilo oz. dediščino naših prednikov ohraniti in predati mlajšim generacijam.

Prijazno vabljeni na že peto prereditev DRUŽI NAJU PLES IN PETJE v organizaciji Kulturno umetniškega društva Razkrižje, ki bo v soboto, 23. septembra 2017 ob 18. uri, v Domu kulture na Šafarskem (Šafarsko 42c).

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.