https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Prekmurski 3×3 košarkarji se na finalni turnir pripravljajo z drugo spremljevalko Miss Slovenije

22.9.2017  

Člani ekipe ulične košarke 3×3 GEZA PUB Beltinci se intenzivno pripravljajo na finalni turnir madžarskega državnega prvenstva v ulični košarki 3×3, ki bo to soboto na Trgu junakov v Budimpešti.


Prekmurski ulični košarkarji so trening pred odhodom na Madžarsko izkoristili še za snemanje promocijskega video posnetka z drugo spremljevalko Miss Slovenije, Patricijo Finster, ki prihaja iz okolice Gornje Radgone. Dolgonoga črnolaska se je povabilu z veseljem odzvala in povedala, da bi lahko fantom z veseljem pomagala tudi na igrišču, saj njena višina v visokih petkah krepko presega 180 centimetrov. Če ne na igrišču, bi pa zagotovo ob igrišču pritegnila pozornost igralcev nasprotnih ekip in tako bi imeli prekmurski streetballerji prosto pot za doseganje košev.

Beltinske košarkarje čaka težko delo, saj bodo ob izjemnem uspehu slovenske izbrane vrste na Eurobasketu 2017, zagotovo deležni trdnejše obrambe s strani nasprotnih ekip. Kot pravijo fantje jih ne more nič zmesti, razen kakšne lepotice kot v videospotu, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju. Snemanje je bilo zaupano Denis Horvatu iz ND Videostudija. Košarkarje lahko spremljate tudi na njihovi Facebook strani 3×3 GEZA PUB Beltinci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.