https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Noršincih slavnostno odprli vrtno kegljišče

Noršinci, 25.09.2017 ob 10:00  

V soboto, 23. septembra 2017, so v športnem parku v Noršincih pripravili slovesno predajo vrtnega (ruskega) kegljišča. Otvoritev vrtnega kegljišča je potekala v okviru prireditev Evropskega tedna športa v sodelovanju s Športno zvezo Moravske Toplice.  

Društvo upokojencev Moravske Toplice in KS Noršinci sta skupaj uredila kegljišče, ki je namenjeno vsem, tako članom društva kot drugim občanom kraja ter sosednjih vasi.

Zbrane so nagovorili: predsednik KS Noršinci Tomaž Lopert, župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač, predsednik Občinske športne zveze Branko Recek, Ludvik Sočič predsednik DU Moravske Toplice ter predsednica Pomurske pokrajinske zveze društev upokojencev za Pomurje Violeta Bertalanič.

Župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač je povedal, da Noršinci postajajo čedalje pomembnejši kraj v Občini Moravske Toplice. Glavač je v nadaljevanju pozdravil vse goste in se v imenu občine zahvalil Antonu Rančigaju, ter vsem zaželel prijetno počutje in veliko uspehov v nadaljevanju.

"Pri Društvu upokojencev bi radi sestavili ekipo za tekmovanje v regijski ligi, zato smo določili termin rednih treningov (ob sredah ob 10.00). Urejeno je tudi kegljišče v notranjosti vaško-gasilskega doma, kar pomeni, da bo to privlačno obliko rekreacije možno izvajati tudi v neugodnih vremenskih razmerah", je povedal Ludvik Sočič, predsednik DU Moravske Toplice.   

Prireditev se je začela z demonstracijskim dvobojem upokojenskih ekip, nadaljevala pa s turnirjem priložnostno sestavljenih dvojic. Povabljena je bila tudi ekipa paraplegikov iz Murske Sobote.

Zmagali so upokojenci Brezovec, drugi so bili upokojenci iz Kobilja in tretji upokojenci iz Moravskih Toplic. Stanko Korošec iz Kobilja, ki je podrl 102 keglja, je bil najboljši posameznik med člani, med članicami pa je bila s 121 podrtimi keglji najboljša Joža Bertalanič iz Brezovec.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.