https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na Goričkem bodo dobili prvo krožišče

27.09.2017 ob 13:00  

V torek, 26. septembra 2017, sta županja Občine Grad Cvetka Ficko in direktor podjetja Pomgrad – Cestno podjetje d.d. Jožef Dominko podpisala pogodbo za izgradnjo krožišča v Motovilcih.

Gre za nevarno križišče, kjer se sekajo ceste med Pertočo in Gradom ter med Motovilci in Dolnji Slaveči. Vrednost pogodbe znaša 79.126,59 evrov z ddv. Za izbor izvajalca del je bilo objavljeno javno naročilo na portalu javnih naročil. Gradnja se bo pričela v naslednjih dneh in bo predvidoma končana do začetka meseca novembra.

Vir: obcina-grad.si

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.09.2017 ob 18:34 Naci+ gost

      Ker nimam pregleda nad Goričkim, mislim, da bo "rondo" v Motovilcih prvo krožišče v tem delu Prekmurja. Vem pa, da se je v Motovilcih zgodilo veliko nesreč,žal tudi s smrtjo. Krožišča so se izkazala kot velik prispevek k prometni varnosti. Kje na Goričkem so še potrebna? Na Markovskem je treba pod nujno zgraditi krožišče med cestnini odseki Črnšovci-Gomilica oziroma Trnje-Odranci. Prvi odsek je prednostna cesta, drugi, ki ima sicer utripajoče luči in znake stop, pa je neprednostna cesta, po kateri, torej Trnnje-Odranci, pa je v novejšen obdobju celo večji prome zaradii Jagrovega marketa in Chargove tovarne, kjer je zaposleni tudi veliko voznikov, ki se vozijo na delo iz trnjanske smeri: Gomiličani, Trnjačani, Polančani, Brezovičani, Nedeličani, Hotižani...Ima kdo iformacijo, kdaj je na vrsti to križišče?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.09.2017 ob 22:49 gost

      samo ka nede tak nagravžno ka je hungaroring v MS

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2017 ob 11:23 plastika gost

      Že san vido na železniški postaji na vagonaj rdeče bele plastične kocke prav za rondo .Tak da se Goričanci ne veselite kaj dosti rondoju ker bo isto kot v M.S .na Lendavski

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2017 ob 11:24 gost

      no bar ena pametna zadeva ka de se delala nej to sranje po ms s krožišči kera nemajo nikšega haska...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.