https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski policisti odkrili ukradena štirikolesnika

29.09.2017 ob 8:00  

Štirikolesnika je Romun skrival pod večjim številom avtomobilskih gum.


Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe M. Sobota in Postaje prometne policije M. Sobota so 26.9.2017 okrog 21. ure pri izvozu iz avtoceste v Lipovcih zaustavili in kontrolirali kombinirano vozilo Mercedes Sprinter romunskih registrskih številk, katerega je vozil 23-letni državljan Romunije. Pri pregledu tovornega vozila je bilo ugotovljeno, da se pod večjim številom rabljenih avtomobilskih gum skrivata dva novejša štirikolesnika.

Ugotovljeno je bilo, da gre za štirikolesnika znamke BRP Canam, ki sta bila 21.9. 2017 ukradena v Franciji. Eden je letnik 2016, še nevozen, drugi pa letnik 2014. Skupna vrednost obeh vozil je okrog 25.000 evrov.

Osumljenemu državljanu Romunije je bila odvzeta prostost in je bil priveden k preiskovalnemu sodniku.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2017 ob 9:05 Štiri kolesa gost

      Balkanci, lopovi, tatovi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.