https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Mišo Kontrec na vročem stolu

Murska Sobota, 06.10.2017 ob 8:45  

V četrtek, 5. oktobra 2017, je v Grajski dvorani v Murski Soboti potekal pomurski roust "Ciganska pečenka z Mišom Kontrecem". 

Na vročem stolu je sedel Mišo Kontrec, privoščili pa so si ga Violeta Tomič, Marjan Dora, Jože Horvat Muc, Igor Misdaris, Mihaela Margan Kocbek, Renata Mohorič, Darko Rudaš in Prekmurec Pištek. 

"Roast ali slovensko Na žaru, je priljubljen format komedije. Žanr kjer osebe iz sveta znanih in slavnih na zbadljiv, provokativen in hudomušen način počastijo drugo slavno osebo z namenom zabavati občinstvo. Poleg tega, da se iz gosta norčujejo in ga zbadajo, ga hkrati tudi postavljajo na piedestal in poudarjajo tudi vse njegove dosežke. Poanta vsega je da si »zapečenec« kritik in žalitev ne jemlje preveč k srcu, nekaterim je to celo v čast. Glavno zvezdo večera po navadi obdelajo gosti: znani prijatelji, družinski člani itn. Glavni povezovalec večera se imenuje »roastmaster« (žar mojster)", navaja Wikipedia.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.