https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad v novo sezono z novimi okrepitvami

Murska Sobota, 6.10.2017  

Pred začetkom tekmovalne sezone, kjer bo članska ekipa Odbojkarskega kluba Panvite Pomgrada igrala v državnem prvenstvu prve odbojkarske lige in v pokalnem tekmovanju Pokala Slovenije, je Športni klub deset iz Murske Sobote, na včerajšnji tiskovni konferenci, predstavil cilje za letošnjo sezono ter spregovorili o novih okrepitvah in odhodih iz kluba.

Trener in športni direktor Dejan Fujs je predstavil ekipo in cilje klub. "Cilj kluba je, da želimo v prvi vrsti z igro zadovoljiti obiskovalce in ljubitelje odbojke. Cilje pa bomo stopnjevali iz tekme v tekmo. V državnem prvenstvu, ki bo potekalo vse do maja, si želimo uvrstitve v Modro skupino, biti prisotni v vrhu slovenske odbojke in iskati priložnost za medaljo. V pokalnem tekmovanju se Panvita Pomgrad priključi v 1/8 finala in se bo po najboljših močeh potrudila, da se uvrsti na zaključni turnir Pokala Slovenije." 

Najodmevnejše ime med okrepitvami odbojkarskega kluba je povratnik in izkušeni sprejemalec Andrej Grut. Ta je izkušnje zadnja leta nabiral v tujini, kjer je igral v majici zamejske Posojilnice Dob in slovaške Nitre. Novinca sta tudi libero Klemen Hrastovec in bloker Gregor Javornik. Oba sta se v Panvito Pomgrad preselila iz SIP Šempetra. Iz OK Radencev sta se v Mursko Soboto preselila tamkajšnja nosilca igre Gregor Felkar in Saša Ratkai, iz klubskega podmladka pa se je članskemu moštvu pridružil Žan Bedrač, ki je prav tako branil barve OK Radencev v tretji ligi.

Klub so zapustili podajalec Urban Drvarič, kateri je prestopil v OK Hoče, sprejemalec Jernej Detela je okrepil OK Maribor. Centralni bloker Dalibor Šmitran je zaključil športno kariero, libero Jan Gašparin je trenutno brez kluba. Sprejemalec Vladan Đorđević je v drugem delu t.s. 16/17 okrepil albanski prvoligaš.

Odgovorni v klubu se zavedajo kako pomembna je vzgoja lastnega mladega kadra, zato posvečajo veliko pozornosti tudi nižjim selekcijam, ki so temelj vsake športne ekipe.

V klubu zraven članske ekipe deluje 5 mlajših selekcij (mini odbojka, mala odbojka, starejši dečki, kadeti in mladinci (3. DOL)), katere tekmujejo pod okriljem OZS in dosegajo zelo dobre rezultate. V društvu imajo zraven tekmovalnih selekcij še ne tekmovalne selekcije v sklopu interesnih dejavnosti in pod njihovim okriljem se s športom - odbojko aktivno ukvarja cca. 150 otrok.

Prva tekma čaka odbojkarje Panvite Pomgrada v soboto, 7. oktobra, ob 19. uri v športni dvorani OŠ I Murska Sobota, ko se bodo pomerili z Mariborčani.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2017 ob 14:22 gost

      Polaničov bankomat ali po domače metanje pejnez skauze okno.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2017 ob 17:05 kapate gost

      Kama pa naj da? V Muro? Vreča brez dna!!!!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2017 ob 17:24 123 gost

        Mura ne nuca Polaniča, ker ma ruskoga investitora z partnerji in seveda ostali sponzorji. Lp

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.10.2017 ob 18:55 gost

      Kuzmič in Rus lejko doj kujpita Polaniča, telko , ka te znale. lp

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.10.2017 ob 22:32 gost

      To gor dejvate,kateri so nikši nej škoda denarja,nimajo veze o igranjo odbojke

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2017 ob 10:37 rus gost

      najboukše organizejrane klub v Murski Soboti in tudi že dugo najboukši klub po rezultatik.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.