https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

FOTO: Andrej Šifrer s študenti pozdravil pomlad

Maribor, 20.04.2011 ob 23:19  

Sredin večer pred Filozofsko/Pedagoško fakulteto Maribor je bil še posebej zanimiv, saj so v sklopu projekta Pozdrav pomladi različni izvajalci z »evergreen« popevkami navdušili študente in ostale zbrane.

Na koncertu zimzelenih popevk so nastopili: Andrej Šifrer, Katrinas, Oktet 9, Vokalna skupina BIT, Miha Alujevič in spremljevalna glasbena skupina. S koncertom so zaključili tridnevni projekt Pozdrav pomladi, ki ga je organiziral Študentski svet FF in PEF. Za vrhunec večera je z vsem dobro poznanimi skladbami, kot so npr.: Martinov lulček, Gorska roža, Za prijatelje ... in obilico dobrega humorja poskrbel Andrej Šifrer, ki je zbrane dvignil pokonci.

 S koraki za korakce do dobrodelnosti

V sodelovanju z dobrodelno organizacijo Koraki za korakce se bodo sredstva, ki so jih zbrali v sklopu projekta, namenila otrokom s posebnimi potrebami. Samo dogajanje prejšnjih dni na fakulteti je bilo namenjeno dnevu Zemlje, ki ga praznujemo 22. aprila, z njim pa so organizatorji študente opozorili na pomembnost ohranjanja čistega okolja in zdravega načina življenja.                             

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.